Didim Ticaret Odası ve Didim Turizm Derneği düzenledikleri toplantıda 9 Kasım ila 12 Kasım arasında İngiltere"nin Londra kentinde düzenlenecek Londra Turizm Fuarı öncesi bir değerlendirme ve karşılıklı görüş alışverişlerinin dile getirileceği bir toplantın düzenledi. Didim Turizm Derneğinin yeni binasında düzenlene toplantıya Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, Ticaret Odası Üyeleri ile Turizm Derneği üyeleri katıldı.

Toplantıda Dünyanın en büyük Turizm Fuarı olarak kabul edilen Londra Turizm Fuarında fuar organizasyonu tarafından istenilen 3 kişinin seçilmesi konusu görüşülürken, bu kişilerinden daha önce fuara katılması ve deneyim sahibi olması konusunda fikri birliğine varıldı.

Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, bu fuara katılımın yoğun olduğunu ve Didim"i en iyi şekilde tanıtmak gerektiğinin altını çizdi. Ticaret Odası Meclis Üyesi Tayyar Cengiz"e destek veren döver, “Bu fuara çok önemli ve buraya gelen kişilerin hepsi alanında profesyonel… Bizde açacağımız stantta Didim"i en iyi nasıl tanıtırız ve acentelerle nasıl irtibat kurarız bunu düşünmeliyiz. Bu nedenle dünyanın en büyük acenteleriyle bu irtibata geçmek için birkaç gün öncesinde burada bulunmalıyız” dedi.
Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay da, “Fuara katılalım diye katılmak yanlış, biz burada Didim"i daha başka acentelere nasıl pazarlayabiliriz bunun için harekete geçelim. Zaten var olan ve çalışılan tur acenteleri orada olacak bizde diğerlerini Didim"e nasıl çekebilir bunu üzerinde çalışalım” diye konuştu.

Didim Ticaret Odası Üyesi Tayyar Cengiz üst düzey acentelerin CEO"larıyla görüşme işin, sağlayabileceğini söylerken, yapılacak ziyaretlerde tanıtım broşürünün dışında acentelere Didim adına bir plaket ve Aydının ve Didim"in özel ürünlerinde oluşan bir hediyelerin verilmesi konusunda da fikir birliğine varıldı.