145 yerli ve 10 yabancı firmanın katıldığı 2.fuarın büyük başarısının ardından, özellikle Türk ve Osmanlı kreasyonlarının yurt dışında büyük ilgi görmesi nedeni ile yabancı alıcıların ve Türkiye'de  anahtar teslim şube açmak isteyen büyük firmaların "franchise" vermek için yoğun ilgi göstereceği 3. Bijuteri ve Tekstil Aksesuarı Fuarı " Bijoux Expo Turkey” 01-04 Aralık tarihleri arasında İstanbul fuar merkezinde kapılarını açacak.
Dünyanın dört bir yanından gelecek olan 1500 yabancı profesyonel alıcıyı ve 15.000 yerli profesyoneli ağırlamaya hazırlanan "Bijoux Expo Turkey"de katılımcılar, büyük bır özenle  hazırladıkları 2012 modası takılarını ve aksesuarlarını değışık showlarla ziyaretçilere tanıtacaklar.
ÜNLÜ MANKENLERDEN 2012 MODASI TAKILARLA
AÇILIŞ DEFİLESİ
Ünlü model Eva Maya ile başlayacak olan açılış defilesinde, Türkiye’nin önde gelen takı ve aksesuar markaları,yeni sezon takı modasını,moda takipçilerine görsel bir şölene dönüştürerek sunacaklar.
CEMİL İPEKÇİ YENİ KOLEKSİYONUNU BIJOUX EXPO’DA TANITACAK
Uzun zamandır Osmanlı takı için muhteşem koleksiyonlar hazırlayan ünlü modacı Cemil İpekçi’ nin birbirinden değerli sunumlarının da yer alacağı BIJOUX EXPO moda takipçilerinin odak noktası olacak.
 
Ünlü tasarımcılarımızın yanı sıra , sektördeki öncü markaların muhteşem defileleriyle yapılacak olan açılışımızı, 4 gün boyunca çeşitli etkinliklerle renklendirecek. Demos Fuarcılık organizasyonu ile,yapıldığı ilk yılda Türk ve Dünya bijuteri sektörünün ilgisini çeken Bijoux aExpo, önümüzdeki yıllarda Bijuteri sektörünün dünyadaki en önemli fuarı olacak.
 
Bijuteri ve aksesuar sektörünün tüm segmentlerini bir araya getiren fuarda; kolye, küpe, yüzük, broş,tekstil aksesuarları,etnik takılar,şapka,kemer  ve doğal taş ürünleri gibi pek çok alanda ürün grubu ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.