Kamyon bir marketin girişine çarparak durabildi. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kaza sonrası, markette de büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Kaza, Fındıklı Mahallesi Hancıoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Zümrüt Sokak'taki inşaat alanından hafriyat yüklenen Ayhan Yılmaz yönetimindeki 34 EB 1244 plakalı kamyon, döküm alanına gitmek için hareket etti. Sokaktan aşağı inmeye çalışan tonlarca ağırlığındaki kamyon, kontrolden çıkarak kaymaya başladı. Sürücü Yılmaz, önündeki markete ve caddedeki yayalara çarpmamak için önce yol kenarındaki mermerciye ait çok sayıdaki mermer levhaya çarparak kamyonun hızını yavaşlatmaya çalıştı. Tonlarca mermeri parçalayan kamyon, mermerciye ait kamyoneti önüne katarak caddeye doğru ilerledi.

Hafriyat yüklü kamyon, kamyoneti marketin girişindeki beton kolonlara sıkıştırdıktan sonra durabildi. Kazada şans eseri kimse yaralanmadı. Markette ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kamyonun sürüklediği kamyonette kaza sonrası hurdaya döndü.

Bu arada, yaşanan kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, kamyonun kamyoneti sürüklemesi ve marketin beton kolonlarına çarparak durması yer alıyor.