Takımda yabancı sayısının 8"e çıkmasıyla yedeklik korkusu yaşayan Tangocu, “G.Saray"ın bu turu geçecek kapasitesi var. Kupayı kazanabiliriz” dedi.

G.SARAY"IN Arjantinli kalecisi Leo Franco, UEFA Avrupa Ligi"nde eşleştikleri İspanya"nın Atletico Madrid takımını geçebilecek kapasitede olduklarını söyledi. G.Saray Dergisi"nin şubat ayı sayısında konuşan Franco, daha önce Atletico Madrid"in eşleşmenin favorisi olduğuna dair demecinin sorulması üzerine çark etti ve turu geçebileceklerini söyledi. G.Saray"da sergilediği kötü performans ve yabancı sayısının 8"e çıkmasıyla kulübeye oturma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Franco şöyle konuştu:

"GÜÇLÜ OLMALIYIZ"

“ONLAR Devler Ligi"den geliyor, biz UEFA Avrupa Ligi"nden. Buna benzer bir cevabı Liverpool ile eşleşsek de söylerdim. Bu demek değildir ki, G.Saray bu eşleşmeden galip çıkamaz. Bu böyle düşünülmemeli. G.Saray"ın bu eşleşmeden galip çıkacak kapasitesi var. G.Saray dünya çapında tanınmış bir takım. Diğer yandan ülkenin en önemli başarılarına imza atmış takım. Bu yüzden G.Saray, her zaman güçlü olmak ve kazanmak zorunda. Biz içinde bulunduğumuz her turnuvayı kazanabilecek bir takımız. Bence bu tanım G.Saray"ın ne kadar büyük bir takım olduğunu gösteriyor.”