Ege'nin incisi, BDP'nin birincisi çıktı. Milletvekili Bengi Yıldız'la başlayan çapkınlık halleri, PKK'nın başimamı Übeydullah Özmen'e de sıçradı. Anadolu Din Adamları Derneği'nin (ADA-DER) başkanı olan Übeydullah Özmen, Bodrum'ta aşk turuna çıktı.
 
Özmen, sevgilisi Şennur Çelikkol ile birlikte plajda, havuzda tatil havası tattı. Evli ve 4 çocuk babası Özmen Bodrum tatilinde TAKVİM'e yakalanınca tüm gözler yerinden fırladı. Ancak BDP adına alternatif Cuma namazları kıldıran Özmen, her çapkın gibi inkara sığındı.
 
EL CLASICO
 
ÇİFTE KUMRULAR GEZİDE
 
Bodrum tatilinde sevgilisinin sırtına krem süren Özmen, "o elin kendisine" ait olmadığını açıkladı. "O bayanı katiyen tanımam" diyen PKK'nın başimamı, elini vücudundan bağımsız kıldı. Ancak ortaya çıkan son fotoğraflar, Özmen'i köşeye sıkıştırdı. Son karelerde ise İmam Özmen ile Şennur Çelikkol liseli aşıklar misali tura çıkmıştı.
 
"Özsavunmasında" "Bodrum'a 4-5 yıldır gitmedim" diyen Özmen, aşkının elini bir an bile bırakmadı. PKK'nın başimamı, kısa şortu, parmak arası terliği ve şapkası ile aşkına farklı bir hava da katmıştı.
 
TAKSİM'DE GÖZE GELDİ
 
PKK adına sivil itaatsizlik eylemlerine imza atan ve alternatif Cuma namazları kıldıran Übeydullah Özmen, göze geldi. ADA-DER Başkanı Özmen'in çapkınlık savunması, kendisini tanıyanları kızdırdı. Özmen'in "O bayanı tanımıyorum" sözleri ilk ağızdan yalanlandı. Şok aşka tanık olan bir isim dün gazetemizi aradı. İstanbul Taksim'deki Select Otel'de çalışan Güneydoğulu bir TAKVİM okuru, Übeydullah Özmen'in yalan söylediğini açıkladı.
 
ÇİFTE KUMRULAR
 
İsminin açıklanmasını istemeyen Select Otel çalışanı, tanık olduğu şok aşkla ilgili olarak da şu ilginç iddiaları sıraladı: "Ne olursa olsun bir din adamı herşeyden önce yalan söylememeli. Yalan çok büyük günah. Söz konusu imamın bu hanımla ilişkisi en az 1 yıllık. İkisi 27 Aralık 2010'da çalıştığım otele geldi. Hocayı tanıyordum. Ancak yanındaki kadının soyadı farklı olunca dikkatimi çekti. Hoca ve sevgilisi birlikte otelin 308 nolu odasında kaldı. Sonra 31 Mart 2011'de tekrar bizim oteli seçtiler. Burada buluşup, 807 nolu odada hasret giderdiler. Zaten hocanın sevgilisi de İstanbul'da oturuyormuş."
 
ŞÖHRETi YAKALADI
 
Bodrum'daki aşk-ı memnu, Übeydullah Özmen'in şöhretini de katladı. Arama motoru Google'da Özmen hakkında 125 bin sayfa açıldı.
 
TWİTTER'DAN AL HABERİ
 
Alternatif Cuma namazları kıldıran ADA-DER Başkanı Übeydulllah Özmen, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da dün de ilk gündem maddesiydi.
İşte imam Özmen'le ilgili son twitler.
* Übeydullah Özmen ve saz arkadaşları basın konseri verdi. Ah be hocam sınıfta kaldın. Bu nasıl bir savunmadır. Eşin de, Şennur da kızın da güldü.
* Übeydullah Özmen'in stand up'çı Cem Yılmaz'dan neyi eksik. Çok güldüm ya çok.
* Übeydullah Özmen, Şennur Çelikkol tatiline güldüren savunma: O görüntülerdeki kadını tanımam.
* Übeydullah Özmen, Şennur Çelikkol aşkı yaza damgasını vurdu. Bu komik savunmadan önce, "Çekmeyin sadece akadaşız" demesi gerekirdi.
* İmamdan şaka gibi savunma: Bodrum'da aşk kaçamağı yapan PKK'nın başimamı, dümeni karaya kırdı. Übeydullah Özmen.
* PKK imamı Übeydullah Özmen, Bodrum'da... Hatuna, güneş yağı sürüyor, bilahare havuzda cilveleşiyorlar... Ve odalarına gidiyorlar.. Cilveli imam.
* Übeydullah Özmen, Don Juanlar'ın ortak savunmasına sığınmış: Resimdeki bayanı katiyen tanımam...
 
SANAL ALEMİN MİZAHI
 
Kürtçe vaazın fikir babası olan Übeydullah Özmen, sanal alemde de fenomen oldu. İmamın "O bayanı katiyen tanımıyorum" savunması, sanal alemde de sayısız yorum buldu.
 
İşte o yorumlardan bazıları:
 
* Sen o kadını tanımıyorsan ben hiç tanımam...
* Ben grafik tasarımcısıyım. Bu gayet orjinal bir fotoğraftır.
* Hadi canım sende.
* Biz de yedik.
* Sadece gülüyorum. Acaba siz de gülüyor musunuz?
* Din, iman bahane, hepsi siyasetin oyunları. BDP'liler halkı kandırarak ve sömürerek hayatlarını yaşıyorlar.
 
takvim