Hani ünlü bir söz vardır, rekabetin zorluk derecesini vurgulamak için kullanılan, "Forma aslanın ağzında" diye... Yeni sezonun daha da genişleyen ve kalite kazanan kadrosuyla Galatasaray"da, forma aslanın midesine inmiş durumda. Bunun bilincinde olan Sarı-Kırmızılı futbolcular da, çalışmalarda Rijkaard"ın gözüne girebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyorlar. Hedef önce bu senenin kadrosunda barınabilmek, ardından ise maç kadrosuna girebilmek.

Başkan son maça geliyor
Galatasaray Başkanı Adnan Polat"ın yarın akşam Almanya kampına katılması bekleniyor. Polat"ın kampın son günü olan cumartesi günü Bochum"da oynanacak Bayer Leverkusen karşılaşmasını izleyeceği, bu arada teknik direktör Frank Rijkaard"dan da, takımın çalışmaları ile ilgili bilgi alacağı öğrenildi.

GSTV"de ünlüler geçidi
Galatasaray TV"de yayınlanan "Avea Kamp Günlüğü" adlı programın bu akşamki konuğu teknik direktör Frank Rijkaard olacak. Hollandalı hocanın çalışmalar ve hazırlık maçları hakkında detaylı bilgi vereceği program, saat 21.30"da ekrana gelecek. Aynı şekilde Cim Bom"un yıldız futbolcusu Arda Turan da, yarın gece aynı saatte bu programa katılıp, gündemdeki konularla ilgili soruları yanıtlayacak.

Eyvah, sakatlıklar başladı
Ağır idmanlar gerçekleştiren Galatasaray"da fireler başladı. Dünkü antrenmanda arka baldırına darbe alan Mehmet Topal ve Emre Güngör ile sağ bacak adalesinde sertleşme meydana gelen Hakan Balta"nın tedavilerine hemen başlandı. Serkan Çalık fizyoterapist eşliğinde salonda, Shabani Nonda ise kondisyoner Albert Roca gözetiminde sahada özel olarak çalıştı.