GALATASARAY, Sivasspor ile yaptığı 2 maçta istediği sonuçları alamayınca sıkıntıya girdi. Zirveden uzaklaşmamak isteyen teknik direktör Michael Skibbe, Denizlispor maçına takımını özel olarak hazırlıyor. Özellikle takımın Lincoln"den yoksun çıktığı maçlarda pozisyona dahi girmekte zorlanması üzerine Alman teknik adam çare arayışına girdi.

Yarın deplasmanda Denizli ile karşılaşacak olan Cimbom"da Skibbe, Florya"daki antrenmanlarda özellikle orta saha ve forvetteki oyuncularına özel çalışmalar yaptırdı.

Yakından ilgileniyor

Alman hocanın Denizli maçı planlarını son ana kadar Lincoln"ü hesaba katmadan yapmayı planladığı ve bu doğrultuda Ayhan ve Arda ile antrenmanlarda yakından ilgilenerek daha verimli olmaları için sık sık uyarılarda bulunduğu dile getirildi. Teknik patronun her iki oyuncuya da, "İleriye daha iyi, daha hızlı top taşımalıyız. Üretkenlik adına, Sivasspor maçlarında zayıf kaldık. Denizli"de pozisyon sıkıntısı çekmemeliyiz" talimatını verip, orta-pas çalışmaları ile ileri uçtaki arkadaşlarına olumlu toplar taşımalarını istediği belirtildi.

Hasan Şaş idmanda

Skibbe"nin, Denizlispor maçındaki sürprizi ise Shabani Nonda olacak. Alman çalıştırıcının, Kongolu golcüyü, forvette yalnız kalan ve Sivasspor maçlarından suskun olan Baros"un yanında oynatarak gol sorununu çözmeyi düşündüğü ifade edildi.

Dünkü idmanı sık sık keserek uyarılarda bulunan Skibbe"nin, takımı iki gruba ayırarak şut çalıştırması yaptırması dikkat çekti. Hasan Şaş da uzun süreli sakatlığının ardından ilk kez takımla çalıştı. Kewell kenarda koşarken,Lincoln tedavisini salonda sürdürdü.Adnan Polat"ın da izlediği idmanda 100 kadar taraftar, 21. yaşına giren Arda"nın doğum gününü tezahüratlarla kutladı.