Galatasaray'da 14 Mayıs'taki seçim öncesi başkanlık için en güçlü aday olarak gösterilen Ünal Aysal, Sarı-Kırmızılılar'ı yeniden eski günlere döndürmek için kolları sıvadı. İlk olarak güçlü bir yönetim oluşturmak isteyen Aysal, Ali Dürüst'ü resmen ikna etti. Dürüts, Aysal'la birlikte seçime gireceğini açıkladı. İkili ardından da teknik direktör arayışlarına başladı. Dürüst'ün Aysal'a, "Fatih Terim'i ikna etmek için çalışacağım. Florya'ya yeniden Fatih hocayı getirmeliyiz" dediği öğrenildi. Eğer Terim teklifi kabul etmezse Lucescu'ya yönelinecek. Aysal'ın yönetiminde yer alacak olan iki ismin Rumen hocayla ön görüşme yaptığı belirlendi. 
 
BU BAŞKA 'GIOVANNI'! 
 
Aysal'ın kesin olarak anlaştığı iddia edilen Gerets'i ise 3. ihtimal olarak düşündüğü belirlendi.
 
Bülent Tulun'un geçtiğimiz günlerde Hagi'nin kondisyoneri Giovanni ile yemek yediği fakat Gerets'in menajerine çok benzediği için yanlış anlaşılma yaşandığı ifade edildi. Eğer Terim ve Lucescu'da sorun çıkarsa ancak o zaman Belçikalı hocayla görüşülecek. 
 
2000 RUHU DÖNECEK! 
 
Florya'da eski ruhu yeniden oluşturmak isteyen Ünal Aysal'ın başkan seçilmesi durumunda Hasan Şaş'ı sportif direktör yapması da kesinleşti. Ayrıca eski yıldızlar da Ümit Davala'nın yardımcı antrenör, Faryd Mondragon'un da kaleci antrenörü olması bekleniyor.
 
EFSANELER GERi DöNüYOR
 
PORTİF DiREKTÖR 
 
Hasan Şaş 
 
Takımla yönetim arasında köprü görevi üstlenecek. 
 
YARDIMCI ANTRENÖR
 
Ümit Davala
 
Yeni gelecek teknik adamın sağ kolu olacak.
 
Cimbom'da 
 
KALECİ ANTRENÖRÜ 
 
Mondragon 
 
Taraftarın sevgilisi Mondi, Florya'ya dönecek.
 
 
 FATİH TERİM
DÜRÜST TERİM'İ iSTiYOR!
Polat'ın teklifini reddeden Fatih Terim, Ali Dürüst'le çok yakın ilişkiler içinde. Tecrübeli teknik adam geçtiğimiz yıllarda "Ali Dürüst'ün olduğu her oluşumda yer alırım" ifadesini kullanmıştı.
 
ERİC GERETS
 
GERETS'iN ŞANSI ÇOK AZ!
 
2006 yılında Galatasaray'ı şampiyon yapan Eric Gerets'in kariyeri son yıllarda büyük düşüş içinde. Aysal'ın onunla anlaştığı öne sürülüyor ama Gerets'in Florya'ya tekrar dönüş şansı oldukça az.
 
MiRCEA LUCESCU
 
LUCE'YLE TEMAS SAĞLANDI
 
Shakhtar'la büyük başarılara imza atan Mircea Lucescu, Aysal'ın gözdelerinden. Fakat Ali Dürüst'ün Terim'i düşünmesi nedeniyle Rumen teknik adam şu anda ikinci altenatif durumunda.