Skibbe"nin gönderilmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. 2. Adnan Sezgin de topun ağzında. 3. Futbolcular Kalli"nin gelişinden rahatsız.

UEFA Kupası"ndaki grubuna iyi bir başlangıç yapıp ilk 2 maçından galibiyetle ayrılan G.Saray"da Metalist Kharkiv yenilgisi Florya"yı yine karıştırdı. 3. tura yükselmek konusunda çok büyük bir endişe yaşanmamasına rağmen, sarı-kırmızılılarda Metalist Kharkiv maçının ardından 3 önemli gerçek su yüzüne çıktı:

1 CAMİANIN sezon başından bu yana tartaştığı teknik direktör Michael Skibbe"nin gönderilmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Bir süredir Alman hocayla yolların ayrılmasını savunan yöneticiler, tezlerini güçlendirerek diğer arkadaşlarını da ikna etme aşamasına yaklaştı.

2 YAŞANAN başarısızlıkların ardından bir fatura kesilmesi durumunda, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin"in görevine de son verilebileceği konuşuluyor. Başkan Adnan Polat dışındaki tüm yöneticiler, ortaya çıkan tabloda Adnan Sezgin"in de sorumlu isim olarak bu faturadan nasibini alması gerektiğini savunuyor.

3 KARL Heinz Feldkamp"ın teknik danışman olarak Florya"ya getirilmesi, G.Saray"da birçok futbolcunun huzurunu kaçırdı. Dün ilk 11"de sahaya çıkan futbolculardan 3"ü Kalli ile sorun yaşamıştı. Feldkamp geçen sezon Emre Aşık"ı istemeyip Ankaraspor"a kiralık göndermiş, Lincoln ve Sabri"yi de kadro dışı bırakmıştı.

BU arada G.Saray Başkanı Adnan Polat ile yöneticiler, dünkü maç sonrası Ali Sami Yen Stadı"nda, teknik danışman olarak göreve gelen Feldkamp ile kısa bir görüşme yaptılar. Görüşmede takımın ve Skibbe"nin son durumunun masaya yatırıldığı, hem lig, hem UEFA Kupası"nda kalıcı zararlar almadan toparlanmanın yollarının konuşulduğu öğrenildi.