Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO, düzenlediği kampanyalarla tüketicilerine özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sunduğu kaliteli, trendy ve uygun fiyatlı ürünleri ile tüketicilerin etkili stiller yaratmalarına olanak sağlayan FLO, turuncu etiketli ürünlerde başlattığı yüzde 50’ye varan indirim kampanyası ile herkesi alışverişe davet ediyor.

Sezonun yeni trendlerini ve şık modellerini geniş ürün yelpazesiyle sunan FLO’nun, erkekler için ayağı yormayan, özel tabanlı ve rahat ayakkabıları kampanya boyunca 39,99TL’den satışa sunuluyor. Birbirinden şık ayakkabı ve çantaları ise 19.99TL’den başlayan fiyatlarla alışveriş tutkunu kadınları FLO mağazalarında bekliyor. Çocukların sağlığı ve rahatı için özel tasarlanan ayakkabılar ise 24.99TL’den başlayan fiyatlarla tüm FLO mağazalarında…


FLO’nun kaliteli ürünlerinin uygun fiyatlarla buluştuğu kampanya Türkiye genelinde tüm FLO mağazalarında devam edecek. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye FLO mağazalarından, 0216 444 3 FLO (356) numaralı çağrı merkezinden ve www.flo.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.