Maçlardan sonra genelde bir gün izin veren Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, dün takımı antrenmana çağırdı. Mustafa hoca, kısa çalışma öncesinde takıma hesap sordu. Futbolcular iyi olmadıklarını kabul ederek, “Bu futbol bize hiç yakışmıyor” dediler ve Gaziantepspor maçını kazanacaklarını belirttiler

Ligdeki ikinci puan kaybını Gençlerbirliği karşısında yaşayan Beşiktaş"ta, Teknik Direktör Mustafa Denizli karşılaşmanın hemen sonrasında soyunma odasına oldukça asık bir suratla girdi, dün de tesislerde oyuncularından hesap sordu.
Maç sonrasındaki basın toplantılarında güleryüzünü göstererek pozitif hava yaymak isteyen tecrübeli hoca, her karşılaşma sonrasında verdiği izni bir kenara bıraktı, oyuncularından Ümraniye"de olmalarını istedi. Aslında bu, normal bir antrenman değil, bir sorgulamaydı.
Siyah-beyazlıların teknik patronu, antrenman öncesinde oyuncularından kötü futbolun hesabını sorarken, üç maçta kaybedilen dört puanın büyük kayıp olduğunu ifade etti. Bu futbolun kendilerine hiç yakışmadığını vurgulayan Denizli, Gaziantepspor maçında bunun telafi edilmesini istedi.
Olası bir puan kaybının, karşılanması zor zararları ortaya çıkaracağını belirten Mustafa Denizli"ye futbolcular da hak verdi. Özeleştiride bulunan ve bu futbolun kendilerine yakışmadığını belirten futbolcular, “İki kupayı birden kazanan bu takımın bu kadar kötü oynamaya hakkı yok” diyerek, düzeleceklerinin sözünü verdiler.

A2"de ilk derbi
Öte yandan siyah - beyazlı teknik adamın kadroda bulunan bazı genç oyuncularla, maç eksiği bulunan futbolcuları zaman zaman A2 Ligi"ne göndererek oynatmayı planladığı öğrenildi.
Futbol Federasyonu tarafından statüsü değiştirilen, eski ismi PAF, yeni ismi A2 olan ligde siyah - beyazlılar, ilk maçında yarın Galatasaray"ın A2 takımını ağırlıyor.
A2 takımın hocalığına Sergen Yalçın getirilirken, yardımcılığını Sarp Yiğit yapacak. İnönü Stadı"ndaki karşılaşma 16.30"da başlayacak ve maçı taraftar da izleyebilecek. / milliyet