Dünya çapında 640 milyon dolar yapan Açlık Oyunları (The Hunger Games)'nın devam filmi Ateşi Yakalamak (Catching Fire) için çalışmalar başladı. Çekimlere bu yaz başlanacak olan filmde Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemsworth geri dönerken, stüdyo yeni isimler için görüşmelere başladı. Finnick Odair isimli karakter için öne çıkan adaylar arasında Armie Hammer, Taylor Kitsch ve Garrett Hedlund bulunuyor.
65. Açlık Oyunları'nın galibi Odair, Ateşi Yakalamak kitabında özellikle yakışıklılığı ile öne çıkıyor. Bir kaç hafta önce bu rol için Alacakaranlık (Twilight) serisinin yıldızı Robert Pattinson'ın da ismi anılmış, fakat oyuncu bu haberleri yalanlamıştı. Lionsgate'ten gelen ilk bilgilere bakılırsa bu rolde kimi izleyeceğimiz bu hafta sonu gibi kesinlik kazanacak. Fakat stüdyoya yakın Odair rolü için daha az tanınmış bir aktörle de anlaşma sağlanabileceğini ifade ediyorlar.
Yönetmenliğini Francis Lawrence'ın yapacağı The Hunger Games'in devam filmi Ateşi Yakalamak (Catching Fire) 22 Kasım 2013'te vizyona girecek.