Didim Seyahat yeni aldığı otobüsle bünyesinde var olan araç sayısını 9"a çıkardı.
1964 yılından bu yana İlçemizde hizmet veren Didim Seyahat araç filosunu güçlendirdi. Gelişen Teknolojiyle birlikte güven ve konforu en üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirten Didim Seyahat Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz “Yolcu taşımacılığında müşterilerimize en iyiyi sunmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.
Didim Otogarında düzenlenen törende alına yeni araç Kooperatif ortaklarına sergilendi. Yeni alınan araçla Didim Seyahat bünyesindeki araç sayısının 9"a çıktığı öğrenilirken Didim Seyahat Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz yeni alınan araçla ilgili şunları kaydetti; “2000"li yıllar birlikte, teknolojinin de büyük gelişmeler kat ettiği günümüzde bizde 1964 yılından bu yana hizmet verdiğimiz yolcu taşımacılığı sektöründe müşterilerimize en iyiyi sunmak amacıyla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Araç filomuza yeni dahil ettiğimiz otobüslerimizle yolcularımıza hem daha güvenli, hem de daha konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyoruz. Yeni aldığımız otobüslerimizde yolcularımız güvenli şekilde seyahat ederken, otobüslerimizde internete girebilecek, istedikleri filmi seyredebilecek, istedikleri şarkıyı dinleyebilecek ve istedikleri kanalı seyredebilecekler. Her yolcunun kendine ait ekranları koltuklarının önünde olacağı için teknoloji özgürce yaşamını fırsatını yakalayabilecekler. Bizim amacımız yolcularımızın ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde yerine getirme güvenli ve konforlu bir yolculuk, yapmalarını sağlamak kendimizi günün değişen şartlarına göre sürekli geliştirerek ve yenileyerek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır. Bunu başarmanın yolu yenilikçi ve yaratıcı fikirleri destekleyen eğitimlerle çalışanlarımızın ve üyelerimizin şirketimize olan bağlılıklarını arttırarak birlik ruhu ve hizmet kalitesini yükseltmektir. Teknolojiye ve konfora olan yatırımlarımız önümüzdeki dönemde de tüm hızıyla devam edecektir”
Törenin sonunda Kooperatif kurucularından olan Mehmet İçler ve Hasan Cengi açılış kurdelasını kesti ve hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Yeni araç ilk seferini İzmir"e yaparken, açılışı dolayısıyla ilk seferin ücretsiz olduğu da bildirildi.