2 Aralık’ta vizyona giren psikolojik gerilim türündeki “Musallat 2” sinema filminin başrol oyuncusu Türkü Turan, “Film çekimlerinde çok eğlenceli zamanlar geçirdik, çok uyumlu bir ekiple çalıştık… Filmi izlemek için salona girdiğimdeyse başladığı andan itibaren filmin içinde kendimin olduğunu unuttum… Bir başkasıymış gibi izleyip, inanılmaz gerildim.

Türk korku filmi tarihinde bir çığır açan ve 2007 yılında ilkiyle büyük beğeni toplayan “Musallat” filminin ikincisi “Musallat 2 – LANET” 2 Aralık Cuma günü vizyonda… Korku filmi sevenlerin merakla beklediği “Musallat 2 – LANET” sinema filminin korkutan afişi Emre Erdem tarafından hazırlandı…

Yapımcı Banu Akdeniz (Mia Film) korku filmi severlerin ve eleştirmenlerin “Bugüne kadar yapılmış en iyi Türk korku filmi” olarak nitelendirdikleri Musallat’ın, gördüğü ilgi ve beklenti üzerine ikincisini ÇOK YAKINDA sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

İkinci film “Musallat 2 - LANET”in yönetmen koltuğunda yine ilk filmin başarılı ismi Alper Mestçi var. Mestçi, senaryosunu da yazdığı Musallat-2: Lanet’i şöyle tanımlıyor: “Bir buçuk saat değil, aylar sürecek derin bir korku! Eve dönünce sinemadakinden daha fazla korkacaksınız!..”

Filmin başrollerini TÜRKÜ TURAN (Elif), TÜLAY BURSA (Ümmü), SELİM GÜRATA (Turan), ZELİHA GÜNEY (Özlem), SALİHA İPLİKÇİ (Öykü), LEVENT BECEREN (Yavuz), BAŞAY OKAY (Hatice), OZAN ÖĞÜT(Cenk), KORAY ŞAHİNBAŞ (İbrahim), SİNEM ÖCALIR (Hacer) paylaşıyor.

Dağıtımı Özen Film tarafından yapılacak filmin görüntü yönetmenliğini ise Türksoy Gölebeyi üstlendi. Hayranlarının şimdiden merakla beklediği filmin vizyon tarihi 2 Aralık 2011…

Filmin konusu:

Çok anlatılan, gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilen "Musallat 2: Lanet" yine birinci film gibi psikolojik bir korku... İnsanın 2 yaşından öncesini hatırlayamaması ve o yılların karanlığı üzerine bir film. Elif (Türkü Turan) filmde kapkaranlık geçmişinle yüzleşmek zorunda kalan bir öğretmeni canlandırıyor.

Ve yaşadığı tüm sorunların aslında geçmişindeki büyük bir hatadan kaynaklandığını öğreniyor. Bu büyük hata ise yanlış zamanda ve yerde yapılan, korkunç ve çözülmesi mümkün olmayan bir büyü...