Şubedeki güvenlik sinyallerini kesen hırsızlar ATM kasasını soymaya çalışırken, bankanın operasyon merkezinden gelen güvenlik görevlileri durumu farketti. Bankadan para alamayan hırsızlar duvarda oluşturdukları delikten kaçtı.

Boş olan binanın merdiven girişinde, duvarı balyozla kırıp delen hırsızlar, bankaya girdi. Güvenlik kameralarını ve alarm sistemini etkisiz hale getiren hırsızlar, yanlarında getirdikleri oksijen kaynağıyla ATM kasalarını delmeye çalıştı.

AÇTIKLARI DELİKTEN KAÇTILAR

Bu sırada bankanın operasyon merkezindeki güvenlik görevlileri, sinyallerinin kesildiği fark edince şüpelenerek şubeye iki görevli gönderdi. Şubeye gelen görevliler dışarıdan bakıldığında durumun normal olduğunu gördü. Görevlileri fark eden hırsızlar içeriye girmek için açtıkları delikten kaçtı.

OKSİJEN KAYNAĞINI BIRAKTILAR

Daha sonra içeriye girerek araştırma yapan güvenlik ekipleri durumu fark etti. Durumu fark eden güvenlik ekipleri polis ekiplerine durumu bildiridi. Polis bankada bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alarak soruşturma başlattı. Yanlarında getirdikleri malzemeleri olay yerine bırakıp kaçan hırsızların yakalanması için polis inceleme başlattı.

Hürriyet