Ormanlık alanda 11 yaşındaki bir kıza tecavüze kalkıştıktan sonra elleriyle boğup öldürdüğü, sonra da cesedi çabuk çürüsün çıplak olarak toprağa gömdüğü iddia edilen adamdan film senaryosu gibi savunma!

Eskişehir'de, ormanlık alana götürüp tecavüze kalkıştığı 11 yaşındaki Ö.U adlı kızı elleriyle boğarak öldürdükten sonra cesedini çabuk çürüsün diye çıplak olarak toprağa gömdüğü öne sürülen 49 yaşındaki, evli 6 çocuk babası inşaat işçisi Ali Haydar Körmeçli duruşmada suçlamaları kabul etmedi.

KIZLA ÖZ OĞLU İLİŞKİYE GİRMİŞ
Kızı tutuksuz yargılanan özel güvenlik görevlisi A.A ile bir arkadaşının öldürdüğünü, kendi öz oğlu 16 yaşındaki A."nın da Ö.U ile ilişkiye girdiğini öne süren Körmeçli, "Onu ben öldürmedim. Suçsuzum" dedi.
6"ncı sınıf öğrencisi kız, 4 Eylül 2010 tarihinde, Çankaya Mahallesi"ndeki evlerinden Porsuk Spor Salonu"ndaki hentbol antrenmanına gitmek için ayrılmış ve 10 gün sonra Kent Ormanı"nda cesedi toprağa gömülü olarak bulunmuştu. Polis, katil zanlısı olarak Ali Haydar Körmeçli"yi yakalamıştı.

İfadesinde "Ö. ile ilişkiye girmek istedim, erken boşalmam nedeniyle başarılı olamadım. Ö. beni babasına ve amcasına söyleyeceği belirtince onu ellerimle boğdum. Cesedin çabuk çürümesi için de üzerindeki giysilerini çıkartıp toprağa gömdüm" diyen Körmekçi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.