İnanç Göçgeldi ve Akgün Sayıcı"nın hakemliğini üstlendiği maça Nazilli Belediyespor"un ekibi, Banu Çoban (6), Ebru Arslan (7), Azize Gedik (2), Melisa Kara(1), Helin Karadere (4), Hasret Yalçın (10) ilk 6"sıyla başladığı maçta rakibi karşısında hiç zorlanmadı. Siyah- beyazlılar, Nazillili ve Aydınlı taraftarların da izlediği karşılaşmada İlk sette ve ikinci sette Melisa Kara, Helin Karadere ve Banu Çoban"ın sayıları ile karşılaşmayı üstün ve rahat sürdüren Nazilli Belediyespor, üçüncü sette İsmihan Akbulut"un üst üste aldığı 5 servis sayısı ile karşılaşmada etkili oyun sergiledi. Karşılaşmanın setlerini Nazilli Belediyespor 25 – 11, 25 -17 ve 25 -16 alarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Aydın Belediyespor yıldız bayanlar voleybol takımı evine 3-0 mağlup olarak döndü.
Ligdeki 10 maçın 7"sini kazanmanın moral açısından da önemli olduğunu kaydeden antrenör Ali Aydın, “Elde etiğimiz skorlardan çok kızlarımızın sahada göstermiş oldukları performans bizi daha çok sevindirip, umutlandırdı. Bu kızlarımızla, daha önceki yıllarda olduğu gibi kulübümüze başarılar kazandıracağımıza inanıyorum. Öncelikli hedefimiz grup birinciliğini, dolayısıyla da İl Şampiyonluğunu kazanarak, Bölge Şampiyonası"na katılabilmek. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Nazilli Belediyespor Voleybol takımı, Melisa Kara, Azize Gedik, Rabia Sarıgözlü, Helin Karadere, İsmihan Akbulut, Banu Çoban, Ebru Arslan, Burçin Karakaya, Fatma Çetin, Hasret Yalçın"dan oluşuyor. iha