Futbol hayatına İngiltere"de devam eden Tuncay Şanlı, Türkiye"nin Fildişi Sahilleri takımıyla yapacağı hazırlık maçı için birkaç gün önce İstanbul"a geldi. Bu zorunlu seyahati fırsat bilen Tuncay, aynı gün sevgilisi Selen Sevigen"le buluşarak hasret giderdi.

Hazırlık maçı bahane oldu

Futbol hayatyna Yngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough"da devam eden Tuncay şanly, dün oynanan Türkiye-Fildişi Sahilleri maçy için Ystanbul"a geldi. Yaklaşyk bir yyldyr CHP Genel Sekreter Yardymcysy ve Ystanbul Milletvekili Mehmet Sevigen"in yapymcy-oyuncu kyzy Selen Sevigen ile birlikte olan milli futbolcu, bu ziyareti fyrsat bilip ayny günün akşamy sevgilisiyle buluştu. Ykili, çyktyklary romantik gece turunda Star TV"nin “Mega Magazin” kamerasyna yakalandy.

Kameralar tedirgin etti

Tuncay Şanlı ile Selen Sevigen, biri erkek dişeri kadyn iki arkadaşyyla beraber bir restorandan çykarken görüntülendi. Sevigen, mekan kapysyna getirilen beyaz jeep"in arka koltuşuna otururken, Tuncay kysa bir tereddüt yaşady. Tam Selen Sevigen"in yanyna geçecekken kameralary fark eden futbolcu, karar deşiştirip öndeki yolcu koltuşuna oturdu. Bu arada Sevigen"in yüzünü gizlemeye çalıştığı da dikkatten kaçmadı.


Hürriyet