Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe teşkilatında yerel seçim hazırlıkları hızlandı. Parti üyelerinden Feyzullah Erkut düzenlediği basın toplantısı ile Belediye Başkanlığı için partisinden ilk aday adayı olduğunu açıkladı. CHP İlçe Lokalinde yapılan ve yoğun bir katılımla gerçekleşen basın toplantısında Erkut, belediye başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim oldu.
CHP Nazilli İlçe Başkanı Atilla Talay ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda kendisini tanıtan Feyzullah Erkut, Nazilli"ye en iyi hizmeti yapmak için aday olduğunu söyledi. 1962"de Nazilli"de doğduğunu, ilk, orta ve lise öğrenimini Nazilli"de tamamladıktan sonra ODTÜ İnşaat Mühendisliğini bitirdiğini ve halen ticaretle uğraştığını ifade eden Erkut evli ve iki çocuk babası. Yaklaşık 15 yıldır CHP"de olan ve partinin değişik kademelerinde görev yaptığını kaydeden Feyzullah Erkut, “Nazilli"de son 14 yılda gelinen nokta halkımızı memnun eder nitelikte değildir. Bugün hala üniversitemizin Nazilli"de kalıp kalmayacağı konuşuluyor, Organize Sanayi Bölgemizin çalıştırılabilmesini tartışıyorsak bunun suçu Nazilli"de yaşayan insanlarımız değildir. Cumhuriyet Halk Partisi"nden Nazilli Belediye Başkanlığı gibi önemli bir göreve aday adayı olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Aday tespit şeklinin nasıl olacağı konusunu inanın hiçbir şekilde önemsemiyorum fakat gönlümden geçen tüm üyelerin katılımıyla yapılan bir ön seçimdir. Ancak bu konudaki son söz hepimizin de bildiği gibi partimizin üst yönetimi olan Parti Meclisi"nindir. Sonuçta çıkacak aday kim olursa olsun partimizin adayıdır. Ben kalacak son ismi Nazilli Belediye Başkanlığına en yakın kişi olarak görüyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür” dedi.
Öte yandan CHP"nin ikinci aday adayının ise İnşaat Mühendisi Cavit Yenipazarlı olduğu ve adaylığını önümüzdeki hafta Perşembe günü yapacağı öğrenildi.