Ferrari, kariyerinde ikinci kez İtalya dışında bir takımda forma giymenin kendisini heyecanlandırdığını da belirtirken, Beşiktaş taraftarını inanılmaz ve çok iyi olarak değerlendirdi.

"Kendimi çok iyi hissediyorum. Beşiktaş'a transfer olduğum için mutluyum. İstanbul'da yaşayacak olmam beni heyecanlandırıyor. Hayatımı tamamen değiştirdim ve İstanbul'a geldim. Artık burada yeni bir takımdayım ve Beşiktaş'ı ailem gibi görmeye çalışacağım."

Ferrari çok zor bir sezonun kendilerini beklediğini söylerken, takım arkadaşlarının kaliteli futbolcular olduğunu söyledi.

"Önümüzde zorlu bir sezon var. Beşiktaş bir önceki yıl iki kupayı birden kazandı ve bu durum takımın üzerindeki baskıyı artıracaktır. Yeni takımımda birçok kaliteli futbolcu var ve hep birlikte iyi işler yapacağımıza eminim. Ben büyük takımlarda oynamaya alışık bir futbolcuyum. Büyük takımların hedeflerinin ne olduğunu bilirim. Beşiktaş'ta da oynadığmız tüm kulvarlarda şampiyon olmak için mücadele vereceğiz. Bence bu takım yeniden şampiyon olacaktır."

İtalyan futbolcu, Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde zorlu maçların beklediğini söylerken, Devler Ligi'nde en iyi performanslarını sergileye çalışacaklarını söyledi.

"Bu sezonu zor kılan en önemli faktörlerden biri de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmamız. Zorlu maçlar bizi bekliyor. Oynayacağımız rakipler Avrupa'nın önde gelen takımları olacak. Ama bu takım Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hak kazandı ve daha iyisini de yapacak güçte. İlk olarak gruptan çıkmak isityoruz. Yapabileceğimizin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz."