Hastaneye kaldırılan oyuncunun elmacık kemiğinde kırıklar oluştuğu belirtildi. Sezon başından bu yana sadece 7 gol yiyen siyah-beyazlılar, kalesinde dün üç gole engel olamadı. Bursaspor, bu galibiyetiyle lig tarihinde Beşiktaş"ı deplasmanda 15 yıl sonra yendi. Misafir ekip İstanbul"da en son 25 Eylül 1994"te kazanmıştı.

Kartal"ın kara "Cuma"ları
Siyah-beyazlılar bu sezon Süper Lig"de oynadığı 4 cuma maçını da kazanamadı. Beşiktaş, sezonun açılış maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, 4. haftada Gaziantepspor ve 15. haftada Diyarbakırspor ile golsüz berabere kaldı. Kartal, sezonun dördüncü cuma maçını da dün oynadı ve Bursaspor karşılaşmayı 3-2 kazandı. Siyah-beyazlılar bu sezon ilk kez bir maçta ilk yarıda gol yedi ve devreyi yenik kapadı.

Nobre"nin orucu bitti
Kartal"ın suskun golcüsü Nobre, bu sezon ilk kez rakip fileleri havalandırdı. En son geçen yıl, 7 Mart 2009"da Ankara"da, 3-2 Beşiktaş"ın galibiyetiyle biten Hacettepe maçında gol atan Brezilya asıllı futbolcu, tam 286 gün sonra resmi maçlarda gol sevinci yaşadı. Siyah-beyazlıların skorer ismi Bobo, ligde son 6 maçta 5. kez fileleri havalandırdı ancak bu kez galibiyeti getirmedi. Brezilyalı futbolcu, bu sezon 6"sı ligde olmak üzere resmi maçlarda gol sayısını 7"ye çıkardı./milliyet