Kontratındaki senelik ücreti gereği yönetim bu rakamın üzerine çıkamıyor. Üstelik Ferrari kovulsa bile yıllık 2.5 milyon Euro"yu almaya devam edecek...

DERBİDE F.Bahçeli Lugano"ya yumruk atarak Beşiktaş"ın ipini çeken Ferrari, "kapı gibi" sözleşmesine güveniyor. Siyah-beyazlılarla 2013"ün temmuzuna kadar kontratı olan İtalyan yıldız, kulüpten kovulsa bile parasını "tıkır tıkır" alacak. Yıllık 2.5 milyon Euro"luk garanti parasından kadro dışı bırakılsa da mahrum kalmayacak olan eleştirilerin odağındaki savunmacı, yönetmelikler gereği 100 bin Euro"nun üzerinde de bir cezaya çarptırılamayacak. Çünkü kulüpler futbolcularına sözleşmelerinde yazan yıllık ücretlerinin belli bir oranı kadar ceza kesebiliyorlar. Üzerine çıkılması halinde Uzlaşma Çözüm Kurulu bunu engelliyor.

ÖZÜR BiLE DİLEMEDİ

ÖTE yandan hem camia hem de taraftarların yoğun şekilde eleştirdiği Ferrari, karşılaşmanın ardından özür bile dilemedi. Soyunma odasına, “Ben hatalıyım” diyen İtalyan futbolcu takım arkadaşlarına Lugano"yla yaşadığı gerginliğin detaylarını anlattı.

GUTI YİNE YOKTU!

Beşiktaş, D.Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün başlarken, idmana Quaresma ve Guti"nin yanı sıra İbrahim Toraman katılmadı.

Beşiktaş yönetimi BAŞI BOŞ KALDI!

BEŞİKTAŞ yönetimi, derbide "dağınık" bir görüntü çizdi. Bunun nedeni ise başkan Demirören"in özel işleri için İngiltere"de olması (cezası nedeniyle İnönü"ye gelemeyecekti) ve PFDK"dan ceza alan yöneticilerden Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu"nun maçı Ümraniye"de izlemesiydi.

DİĞER idareciler ise bu 3"lünün uyarılarına rağmen derbideki gergin havayı dağıtamazken, Protokol Tribünü"nde çıkan kavga mağlubiyetin bile önüne geçti.

Hugo, Bobo"yu MUMLA arattı!

DERBİDE kaçırdığı golle maçın kaderini değiştiren Hugo Almeida, herkesi hayâl kırıklığına uğratıyor. Ligde 5 maçta görev yapan Portekizli yıldız, henüz gol sevinci yaşamazken tek golünü kupadaki Trabzon maçında kaydetti.
KADROYA bile alınmayan Bobo ise takımına 15 gol kazandırarak, Kartal"ın en skoreri oldu.

Keçeli: Hoca falan ARADIĞIMIZ YOK!

BEŞİKTAŞ 2. Başkanı Metin Keçeli, “Schuster gidiyor” haberlerine açıklık getirdi. Başkan Yıldırım Deminören gibi, Alman hocaya sahip çıkan Keçeli, Radyospor"a şunları söyledi:

“SCHUSTER"İN gönderilmesi diye bir seçenek yok ki arayıştan bahsedilsin. Biz her kötü giden sürecin sonunda hoca değiştirirsek bu işin sonu nasıl gelir? Ayrıca teknik direktörden önce, Ferrari"nin gördüğü kırmızı kart konuşulsun.

FERRARI atılmasaydı Beşiktaş için her şey daha farklı olacaktı. Artık bundan sonra oynayacağımız maçlara bakacağız.”

vatan