09.07.2009 - Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri"nde 1 saat 45 dakika süren antrenmanda futbolcular, koşunun ardından 5"e 2 pas çalışması yaptı.

Daha sonra, dar alanda top kapma çalışması yapan siyah-beyazlılar, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Çift kale maçta gri takım, kırmızı takımı 3-2 yendi. Gri takımın golleri Nobre (2) ve Yusuf"tan gelirken, kırmızı takımın gollerini Holosko ve Fink attı.

Bu arada, Beşiktaş"ın dün akşam yapılan şampiyonluk balosu nedeniyle, Mustafa Denizli antrenman saatini yarım saat ileri aldı ve futbolcular çalışmaya saat 10.00"da çıktı.

-FERRARİ ÇİFT KALE MAÇTA OYNADI
- Beşiktaş"ın yeni transferi Matteo Ferrari, çift kalede maçta yer aldı.

Takımla ilk kez dün antrenmana çıkan Ferrari, pas çalışmasının ardından çift kale maçı kenarda izlemişti. Teknik direktör Mustafa Denizli, İtalyan futbolcuyu ikinci antrenmanında çift kalede oynattı. Yaklaşık yarım saat süren çift kale maçın ilk devresindeki performansı dikkati çeken Ferrari"nin, savunmada özellikle hava toplarında etkili olduğu görüldü.

Çift kale maçın ilk yarısında Rüştü de iyi performans sergilerken, tecrübeli kaleci güzel kurtarışlar yaptı.

Sağ dizindeki ağrı nedeniyle dünkü antrenmanda yer almayan Bobo, bugünkü çalışmaya katıldı. Brezilyalı futbolcu, idmanda sadece çift kale maça katılmayarak, bir süre koşu yapıp, tesislere girdi.

Ayak parmağında yara olan Tello ise bugün de idmana çıkmadı.

Bu arada, tedavileri süren İbrahim Toraman ve Ekrem Dağ ile ameliyat için İspanya"ya giden Delgado da antrenmana katılmadı.

Öte yandan, Kasımpaşa"ya transferi gündemde olan Tomas Zapotocny, bugün de antrenmanda yer aldı. - milliyet