Yaprak Dökümü'nün bu haftaki bölümü yine hüzünlü anlara sahne oldu. Baba evinin satılması Ferhunde'yi bile üzdü.

Televizyon Gazetesi'ni haberine göre; Kanal D'nin sevilen dizisi Yaprak Dökümü'nde Ali Rıza Bey'in borçları yüzünden baba yadigarı evi satması herkesi hüzne boğdu.

Borçlarından kurtulduktan sonra elinde kalan bir avuç parayla yeni bir ev alma telaşına giren aile, kapı kapı gezmeye başladı. Ancak eski konaktan vazgeçmenin üzüntüsü aile için bu arayış sırasında daha da ağır bastı.

Leyla ve Ayşe ile birlikte yollara düşen Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, girdikleri evlerde, geniş konaktan sonra daracık bir dairede yaşamanın kendileri için ne denli zor olacağını daha iyi hissettiler.

Bu arada Şevket, Leyla'nın nişanının bozulmasına neden olan Ferhunde'ye bir ceza vermek için kredi kartına olan borcunu ödemeyip Ferhunde'yi zor durumda bırakmıştı. Kendi kredi kartından alınan beyaz eşyaların parası ödenmeyip faiz de binince yüklü bir borç altında kalan Ferhunde, bunun acısını çıkarmak için Şevket'e baskı yapmaya başlamıştı. Avukatıyla birlikte evin önüne gelen Ferhunde, boşanmak için bu borcun ödenmesini şart koşmaya karar verdi.

Avukatın eve girmesinden sonra evin yeni sahibinin düzenleme için çağırdığı iki adamın konağın kapısından çıktığını gören Ferhunde, merak edip bahçeye girdi. Bu sırada evin yeni sahibiyle karşılaşan Ferhunde, baba yadigarı evin satıldığını duyunca çok şaşırdı.

Gözleri yaşaran Ferhunde'nin tavrı oldukça şaşırtıcıydı. Bir yanıyla başlarına bin türlü bela getirdiği bu insanlara hala bağlı kalan Ferhunde bile, konağın satılmasına çok üzülmüştü.

Bakalım Ferhunde'nin aileye karşı bu üzüntüsü daha ne kadar devam edecek? Önümüzdeki haftalarda hep birlikte göreceğiz.

H2