Ferhat Göçer, beşinci albümü 'Seni Sevmeye Aşığım' ile 20 Ekim'de dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Hüznün, romantizmin ve duygusallığın dorukta olacağı, tamamı aşk şarkılarıyla dolu olan yeni albümünü ünlü prodüktör Hüseyin Emre'nin sahibi olduğu Emre Plak etiketiyle çıkaracak Ferhat Göçer, imaj fotoğrafları için Koray Erkaya'nın objektifinin karşısına geçti.
 
İstanbul'un çeşitli semtlerinde bir tam gün süren fotoğraflarda gerçek şehir görüntüsü fon olarak kullanıldı. Daha önceki albümlerinde çeşitli sanatçılarla yaptığı düetleriyle de beğeni toplayan Ferhat Göçer, bu kez tamamı solo parçalardan oluşan bir repertuarla ve tanınmış müzik adamlarının yanı sıra yeni bestecilerin eserlerinden oluşan bir albüm hazırladı.
 
Sonbaharın gelmesiyle birlikte, havalar soğurken, her dinleyenin içini ısıtacak olan toplam 14 bin şarkı arasından seçilen 10 parçanın tamamı gerçek aşk hikayelerinin dizelere dökülmüş halinden oluşuyor.
 
Ozan Çolakoğlu ve Selim Çaldıran'ın aranjelerini yaptığı albüm için Ferhat Göçer şunları söyledi;
 
"Albümde büyük ve gerçekten de yaşanmış aşkların şarkılarını okudum. Bu albümdeki slow şarkılar da daha öncekilerde olduğu gibi dinleyleri kendi yaşanmışlıklarına götürecek. Hayatın içinden bir albüm oldu. Dinleyicilerimin şarkılarımda kendilerinden bir şeyler bulacağını düşünüyorum."
 
Albümdeki Şarkıları
 
1) Affetmedim Seni              
 
2) Ayrılsak Ölürüz Biz           
 
3) Bundan Sonra                    
 
4) Esirinim                              
 
5) Getir Bana Dertlerini        
 
6) Mehtabın Rengi                 
 
7) Oya Gibi                            
 
8) Seni Sevmeye Aşığım         
 
9) Unutmuş Çoktan                
 
10) Yanına Kalmaz