AYDINPOST HABER/Murat Uçkaç-Cumhuriyet Halk Partisi Aydın 4.sıra milletvekili adayı Ferda Çağlar Erkut köy ziyaretlerine devam ediyor. CHP’li Erkut, dün akşam Aydın’a bağlı İmamköy, İmamköy Gölcük Mahallesi ve Yılmazköy’ü ziyaret etti.

Köy ziyaretlerinde Ferda Çağlar Erkut’u yine CHP aday adaylarından Semra Konaklı ve Zekai Bilgili, CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci ve Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri de yalnız bırakmadı.

Ziyaretlerinde yoğun ilgi gören CHP'li Ferda Çağlar Erkut, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bizler için yandaş değil vatandaş var. Biliyorsunuz ki CHP olarak 41 sözümüz var. Bunları inşallah CHP iktidarında başaracağız. Ben de sizler gibi çiftçiyim. Sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Mazotu iktidar olduğumuzda 1,5 TL'ye satacağımızın sözünü veriyorum. Gübre ve tohum fiyatları da indirilecek. Bu sayede çiftçi ucuza malzeme alacak, toprağını ekip biçecek para kazanacak sonra da o parayı esnaflarımızda istediği gibi harcayacak. Hem çiftçimiz hem de esnafımız kazanmış olacak. Bir de Aile sigortası projemiz var. Bu projemiz sayesinde evde tarihi geçmiş yiyecekleri  gelecek diye yolunu gözleyen vatandaşımız kalmayacak. Bizler ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ezilmesini toplumda farklı bir noktada olmalarını istemiyoruz. Onlar da her ay 600 liralarını tıpkı bir memur gibi gidip hesaplarından çekecek.İster hipermarkette isterse de mahalle bakkalında harcayacak” şeklinde konuştu.

CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci, “Başbakana bakarsanız herşey güllük gülistanlık. Hep şu misali veriyor iktidara geldikleri 2002 yılında kişi başına 2 bin 500 dolar olduğunu,bunu iktidar dönemlerinde 10 bin dolara çıkarttıklarını söylüyor. Hani nerede, hepinizin cebinde 10 bin dolar var mı? Ama bu para kendi yandaşlarının ceplerinde fazlasıyla var. İnşallah 12 Haziran'da AKP diye bir şey kalmayacak.  Baskıcı bir yönetim ile yönetiliyoruz. Vali’nin tutumunu biliyorsunuz, bizler böyle bir yönetim istemiyoruz. Geçtiğimiz günlerde belediyelerimize baskınlar oldu. Allah’ın izniyle bu baskınlardan anlımızın akı ile çıkacağız” dedi.

dsc_0039.20110504103836.jpg

dsc_0052.jpg