Hamburg Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray'ın UEFA Kupası 4. tur ilk maçında Almanya'da oynayacağı Hamburg maçı için yoğun bilet talebi olduğunu belirterek, "Hamburg yöneticileri ile görüştük. 9 Mart'tan itibaren gişilerde ve ön satış noktalarında bilet satışının olacağını söylediler" dedi.

Hamburg'da 12 Mart'ta oynanacak Hamburg -Galatasaray UEFA Kupası 4. tur ilk maçı için heyecan her geçen gün artıyor. Hamburg Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu yaptığı bir basın toplantısıyla tarihi maç için önemli bilgiler verdi. Dernek başkanı Abdullah Akar, bilet konusunda büyük sıkıntılar olduğunu belirterek, "Derneğimizin 500 bilet kontenjanı var ama şimdiye kadar gelen bilet talebi rahat 10 bini bulur. Tüm arkadaşlarımızın ve derneğin telefonları hiç durmuyor. Fenerbahçeli kardeşlerimiz bile bilet istiyor. Avrupa'nın her köşesinden bilet talebi var. Biz derneğin kontenjanından üyelerimize, kardeş dernekler olan Hamburg Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar ve Trabzonlular derneklerine belirli sayıda bilet vereceğiz" dedi.

Başkan Yardımcısı Ziya Toprak ve yönetim kurulu üyesi Sedat Akgündüz'ün Hamburg yöneticileriyle bu konuda bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Akar, "Bize söylenen şu 9 Mart'tan itibaren gişe ve ön satış noktalarında biletlerin bulunacağı doğrultusunda. Tüm Galatasaraylılar'a tavsiyemiz gişelere erken saatlerde gidip biletlerini almaları. Gişelerde her kişi en fazla dört bilet alabiliyor. Bilet fiyatları ortalama 40 Euro kadar. Şirketler www.hsv.de internet sitesi üzerinden grup biletleri alma imkanına sahip" diye konuştu.

BAŞKAN GELECEK

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın ve diğer yöneticilerin maç öncesi Hamburg derneğini ziyaret edeceğini söyleyen Akar, 11 Mart günü de, daha önce Stuttgart'ta yapılması planlanan Almanya Galatasaraylılar Dernekleri toplantısının da Hamburg'da yapılacağını açıkladı. Maç için üzerinde dostluk ve kardeşlik mesajları veren sloganlar bulunan tişörtler ve pankartlar hazırlamakta olduklarını söyleyen Akar, "Takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz, ama Galatasaraylılığa yakışır bir atmosferde maç izleyeceğiz. Fanatizmsiz, şiddetsiz dostluk ve kardeşlik içinde bir futbol festivali için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.


MİLLİYET