Beşiktaş'la sözleşme yenilemeyen Nobre için menajeri siyah beyazlı yönetime sert çıktı: "Bir an önce mukavele imzalayın. Çünkü Nobre'yi Fenerbahçe istiyor. Oraya gidebiliriz."..

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'den 2006 yılında Beşiktaş'a transfer olan Mert Nobre için sarı-lacivertlilerin yeniden devreye girdiği ileri sürüldü. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Türk statüsündeki golcü için Uruguaylı menajeri Juan Figer'in Beşiktaş yönetimine "Nobre ile artık sözleşme imzalayın. Yoksa onunla Fenerbahçe de ilgileniyor. Oraya gidebiliriz" tehdidi savurduğu öğrenildi. Nobre'nin de özellikle Alex ve Deivid'in Fenerbahçe'de oynaması nedeniyle sarı-lacivertlilere dönmeye sıcak baktığı, bu transfer için Beşiktaş'tan istediği paradan daha az bir rakama imza atacağı iddia edildi.

TÜRK STATÜSÜ AVANTAJ

Fenerbahçe'ye, Nobre transferi en çok oyuncu Türk statüsünde olduğu için cazip geliyor. Ayrıca 2006 yılındaki 'Denizlispor faciası' sonrası yapılan kıyımda gönderilen Brezilyalı golcü sonrası takıma gelen hiçbir santrfor onun kadar faydalı olmadı. Brezilyalı golcü özellikle her Galatasaray maçında gol atarak Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olmuştu. Nobre Alex'le sağladığı uyumla da dikkat çekmişti.

MİLLİYET