Bir günlük izinin ardından Bucaspor maçı hazırlıkları başlarken, 7 futbolcunun katılmadığı antrenmanda sağ kasığında sakatlık sorunuyaşayan Özer de antrenmanı yarıda bırakarak çalışmaya devam edemedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye giden kaptan Alex'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Niang, Dia, Gökhan Gönül, Selçuk ve Bilica ile hasta olan Yobo antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe'nin sakatlık raporu şöyle:

GÖKHAN GÖNÜL: Ameliyat olduğu omzundaki kasında zorlamaya bağlı kısmi yırtık var. Oynamasına engel teşkil eden bir durum yok, eski sakatlığıyla ilgili bir şey değil, iğneyle ve ağrı kesiciyle sezon sonuna kadar oynayacak.

NİANG: Sol alt adalesinde darbeye bağlı ödem var, tedavisi devam ediyor, durumu iyiye gidiyor. Cezası nedeniyle Buca maçında oynamayacak olan Niang'ın Belediye maçına yetişmesi bekleniyor.

YOBO: Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle idmana çıkmadı

DİA: Sağ üst adalesinde darbeye bağlı büyük bir ödem var, tedavisi devam ediyor (Bucaspor maçında oynaması zor). Bugün yapılan antrenmanda bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

SELÇUK: Özel program doğrultusunda tesislerde çalışmalarını sürdürüyor

BİLİCA: Sağ aşil tendonunda ağrı nedeniyle idmana çıkmadı, tesislerde çalıştı

ÖZER: Sağ kasıktaki sertleşme nedeniyle tedbir amacıyla çalışmayı yarıda bıraktı.

BUCASPOR MAÇI ATATÜRK STADI'NDA OYNANACAK

Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının Atatürk Stadı'na alındığı bildirildi. Daha önce Yeni Buca Stadı'nda oynanacağı duyurulan karşılaşmanın, 19 Nisan 2011 Salı günü TFF yetkililerinin kulübe yolladığı yazı ile İzmir Atatürk Stadı'na alındığı ifade edildi.

Hürriyet