Marca, "Luis, 2. yılının maaşını ay ay alacak" başlığı altında verdiği haberde, Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen geçen sezon sonunda görevden alınan Luis Aragones"in kalan 1 yıllık maaşının tamamını alacağı ifade edildi.

Beşiktaş"ta eski teknik direktör Vicente Del Bosque"nin parasını alabilmek için yaşadığı sorunları göz önünde bulundurduğu belirtilen Aragones"in, Fenerbahçe ile "çok iyi hazırlanmış, açık maddeleri olan bir sözleşmesi" olduğu bildirildi.

Aragones"in Fenerbahçe"deki 2. yılına denk gelen 4 milyon avroluk maaşının tamamının ödenmesi konusunda avukatı Vicente Montes ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım"ın anlaştığını yazan İspanyol gazetesi, 15 Kasım tarihinden itibaren Aragones"e ödemelere başlanacağını ve taksitle yapılacak ödemelerin 30 Haziran"a kadar süreceğini kaydetti.

Haberde, Aragones ve Fenerbahçe arasında varıldığı söylenen anlaşma sayesinde "Ne UEFA ne FIFA ne de Türk mahkemelerine para ödenmeyecek" denildi.

Aragones ile birlikte Fenerbahçe"de görev yapan yardımcı antrenör Cesar Mendiondo ve kondisyoner Carlos Cascallana"nın da alacaklarını temin edeceği ifade edildi./fanatik