Deniz Barış"ın yeniden doğuşu
Oynamak bir yana sezon başından bu yana çoğu zaman 18"e bile giremeyen Deniz Barış, şansını tersine çevirmenin mutluluğunu yaşıyor. Selçuk"un yokluğunda giydiği formayı bir daha çıkarmazken, Kocaelispor karşılaşmasında ortaya koyduğu mücadele ve futbolla taraftarın gönlünü fetheden tecrübeli oyuncu, adeta yeniden doğmuş gibi. Taraftarın desteğinin kendisine büyük moral verdiğini ifade eden Deniz, beraberlik yüzünden mutluluğunun yarım kaldığını dile getirdi.

PAF takımı umut tazeledi
Kayseri beraberliğiyle Antalya ve Galatasaray"ın 2 puan gerisine düşen PAF takımı, Kocaelispor galibiyetiyle yeniden umutlandı. Puanını 51"e yükselten Sarı-Lacivertli ekip, Trabzon-Galatasaray maçının berabere bitmesiyle, rakiplerinden birini yakaladı. PAF Ligi"nde Antalyaspor 53 puanla lider, aynı puana sahip iki takımdan Galatasaray averajla ikinci, Fenerbahçe 3. durumda bulunuyor.

Önder Turacı hazır asker
Edu"nun sakatlığında formayı kapıp, özellikle Sivasspor ile oynanan karşılaşmalarda ortaya koyduğu futbolla beğeni kazanan ancak Brezilyalı oyuncunun dönüşüyle yeniden kulübeye mahkum olan Önder, yeni bir şans bekliyor. Bir futbolcunun oynadıkça form tutacağını ifade eden gurbetçi oyuncu, “Tam kendimi bulurken, yeniden kulübeye döndüm. Ancak hocam ne zaman görev verirse, çıkıp en iyisini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Köln, yazılı teklif yapacak
Geçirdiği rahatsızlık sonucu futbol yaşamını noktalamak zorunda kalan Ümit Özat"ı güzel bir jubile ile uğurlamak isteyen FC Köln Kulübü, bu maçı Fenerbahçe ile oynamak için arzusunda. Alman ekibi yöneticilerinin, önümüzdeki günlerde Fenerbahçe"ye yazılı bir başvuru yapıp, teklifte bulunacağı belirlendi. Sarı-Lacivertliler teklifi kabul ettiği takdirde, maçın tarihi birlikte belirlenecek.

Bugün yeniden başlayacaklar
Kocaelispor maçının ardından cumartesi günü dinlenmeye yönelik bir idman yapıp, dünü izinli geçiren Fenerbahçeli futbolcular, bugün yeniden bir araya geliyor. Gençlerbirliği maçı sonrasında 19 gün non-stop çalıştıktan sonra ilk kez dün izin yapan Sarı-Lacivertliler, bu sabah Samandıra"da toplanıp, cuma günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayacak. İdmana sakat Alex ve Volkan dışındaki tüm oyuncuların katılması bekleniyor.

FANATİK