Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte yeni transferlerden Emmanuel Emenike ile Sezer Öztürk'ün gözaltına alınması, sezon başı hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdüren sarı-lacivertli teknik heyet ile futbolcuları şoka uğrattı.
Dün sabah kuvvet testi için bir araya gelen sarı-lacivertliler, tesislere ulaşan haberle sarsılırken, akşam yapılan günün ikinci çalışmasına kadar kimse kendine gelemedi.
Televizyon başından bir an olsun ayrılmayan ve sürekli haberleri takip eden futbolcular ile teknik heyet akşam çalışmasına kadar fikir alışverişinde bulundu. Özellikle Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yaşananlardan büyük bir üzüntü duyduğu ifade edildi.
 
Topuk Yaylası’na yarın gidecekler
Normal çalışma programını uygulama kararı alan Aykut Kocaman'ın, oyuncularına moral vermeye çalıştığı ve düzenlediği kısa toplantıda, "Herkes işine odaklansın. Adalet mutlaka yerini bulacaktır" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Fenerbahçe yarın daha önce planlandığı gibi Topuk Yaylası'na giderek kampa girecek. Bu arada 7 Temmuz'a kadar izinli olan milli oyuncuların olay üzerine bugün İstanbul'a gelip, takıma katılmaları bekleniyor.