Futbolda şike soruşturmasında içine düştüğü durum nedeniyle önemlioyuncularını elinden çıkaran Fenerbahçe, Santos’un gidişinin ardından savunmanın soluna Reto Zigler’i alırken, forvet konusunda da takviye için çalışmalarına hız verdi.
    
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'ın onayına kaldığı belirtilen Sercan Yıldırım transferiyle ilgili Radyospor’da yer alan habere göre karar bugün verilecek. Sercan Yıldırım için bugün sıcak bir gelişme yaşanacağı iddia edildi.
    
Sercan’ın temsilcileriyle Fenerbahçe teknik direktör ve sportif direktörü Aykut Kocaman bir araya geldiler. Kocaman’ın “Sercan’la kim çalışmak istemez ki, çok yetenekli bir oyuncu. Ancak bu durumu değerlendirmemiz gerekiyor. Şartları zorlayacağım.” dediği öğrenildi.
    
Bursaspor, Sercan Yıldırım için 4.5 milyon euro bonservis ücreti istiyor; ancak pazarlık payını da açık bırakıyor. Tarafların 3.5 milyon euro üzerinde uzlaşması durumunda transferin gerçekleşebileceği iddia ediliyor.
    
Milli futbolcu ise yıllık 1 milyon euro garanti para, maç başı 10 bin euro istiyor. Aykut Kocaman’ın Sercan ile ilgili kararını bugün / yarın vermesi bekleniyor.