Yerli oyuncuların "Düşsek de takımda kalırız" açıklamasına Sezer Öztürk yorumu: Beni bağlamaz
 
Fenerbahçe'nin, Eskişehirspor'dan transfer ettiği ve şike soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra serbest bırakılan Sezer, "Arkadaşlarımın kararları beni etkilemez. Ben olay hakkında verilecek kararı bekliyorum" diyerek kafalarda soru işareti oluşturdu
 
Şike soruşturmasıyla zor günler geçiren Fenerbahçe'de küme düşme ihtimali yüksek sesle tartışılmaya başlanırken, yerli oyuncular arasında görüş farklılıkları olduğu da ortaya çıktı. Yabancı futbolcuların Sarı-Lacivertli takımın, Bank Asya Birinci Lig'e düşürülmesi halinde kendilerine yeni yol çizeceği kulislerde konuşulurken, yerli oyuncuların geçtiğimiz günlerde "Düşsek de takımda kalırız. Gerekirse parasız da oynarız" açıklamaları gündemin ilk sıralarında yer almıştı.
 
Zamanı gelince düşünürüm
 
BUGÜN'e konuşan Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'dan transferi Sezer Öztürk, arkadaşlarının aldığı kararların şu noktada kendisini bağlamadığını ifade etti. Şike soruşturmasında gözaltına alınan ve daha sonra Emenike ile birlikte serbest bırakılan yeni transfer Sezer, "Şu an küme düşme olayıyla ilgili kesin bir şey yok. Böyle bir durum olduktan sonra düşünmek ve karar vermek gerekir. Ben de o zamanı bekliyorum" açıklamasını yaptı. 
 
4 maç oynadı 1 gol kaydetti
 
Fenerbahçe, Sezer Öztürk'ü transfer ederken Abdülkadir Kayalı'yı bonservisiyle, genç oyuncu Recep Berk Elitez'i ise 2 yıl kiralık olarak Eskişehirspor'a vermişti. Sezer için Es-Es'e ayrıca 2 milyon 750 bin euro da bonservis bedeli ödenmişti. Kanarya'nın oynadığı 4 maç hazırlık maçından sadece 1 kez forma şansı bulan yeni transfer, bu karşılaşmada fileleri sarsmayı başarmıştı.
 
Kiğılı'dan garanti
 
Sarı-Lacivertli kulübün Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, "Fenerbahçe ceza almadan yoluna devam edecek. Bu kulüp kolay kolay dağılacak bir camia değil" dedi
 
Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Sarı-Lacivertli taraftarlara önemli mesajlar verdi. Gazeteniz BUGÜN'e konuşan Kiğıllı, "Futbolcuların başka kulüplere ayrılacak haberlerine rastlıyorum. Şu unutulmasın ki Fenerbahçe büyük bir camia. Öyle kolay kolay da dağılmaz. Bunu bekleyenler büyük hayal kırıklığı yaşayacaklar" ifadesini kullandı. 
 
Neden ceza alacağız?
 
Sarı-Lacivertli kulübün asbaşkanı Abdullah Kiğılı, ayrıca gündemde yer alan "Fenerbahçe küme düşecek" iddiaları için ise "Böyle bir şey söz konusu değil. Neden ceza alacağız ki? Bunu anlayamadım. Fenerbahçe yoluna devam edecektir. Taraftarımızın içi rahat olsun. Eninde sonunda kulübümüz aklanacak" diyerek sözlerini tamamladı.