MEHMET Topuz transferiyle karizma yapan F.Bahçe, Bursasporlu Sercan Yıldırım için de düğmeye bastı ancak şok fiyatla karşılaştı.. Önceki gün Başkan Aziz Yıldırım"ın Kulüpler Birliği toplantısında Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı"nın Sercan konusunda nabzını yoklamasından ve "Topuz"un 9 milyon Euro ettiği yerde Sercan 10 milyon Euro"dur" demesinden sonra dün de Aykut Kocaman topa girdi..

SERCAN için Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam"ı arayan Kocaman, yıldız golcü için fikir alışverişinde bulundu. Yıllarca karşılıklı yeşil sahalarda mücadele verdiği Sağlama "Sercan"ı kaça verirsiniz?"diye soran Kocaman, “Başkan İbrahim Yazıcı"nın belirlediği fiyat 10 milyon Euro ama takasa göre bu rakam değişir. Sercan bizim için çok değerli bir oyuncu” yanıtını aldı.. Görüşmede Sağlam, Kocaman"a Sercan için kulübünün Mehmet Topuz"u andıran 4 olasılıklı tarifesini açıkladı:

* 7 Milyon Euro para+3 futbolcu (Deniz, Vederson, Önder Turacı)...

* 8 Milyon Euro + 2 oyuncu (3"ten ikisi).

* 9 Milyon Euro+1 futbolcu (3"lüden biri)

* 10 Milyon Euro...

KARTAL DA DEVREDE Mİ?

BU konuşmadan ise çıkacak çok sayıda mesaj var.. İlki S.Yıldırım için F.Bahçe resmi girişimde bulundu. Ve bu girişimi yöneten isim sportif direktör Aykut Kocaman.. Yani başkan Aziz Yıldırım, Kocaman"a futbolcu pazarlığı için de yetki vermiş durumda..

F.BAHÇE Tottenham"ın da 6 milyon pound önerdiği golcü Sercan için 5 milyon Euro+Burak Yılmaz"ı teklif etti..

İŞİN başka bir boyutu da Beşiktaş"ın da Sercan için devrede olması.. Siyah-beyazlıların Zapotocny, S.Özkan"ın yanısıra Timsahlar"a 5 milyon Euro vermeyi teklif ettiği iddia ediliyor. Kısacası Sercan"ı F.Bahçe çok istiyor. Beşiktaş da "varım" derse kavga ufukta.. Başlarda fiyatta da direnen Bursa ise dün gece F.Bahçe"ye 7 milyon Euro artı 2 futbolcu karşılığında Sercan"ı verebileceklerini ileterek Kanarya"nın kararını beklemeye başladı. Vatan