FOTOMAÇ'IN haberine göre; Bayern'le 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığı el sıkışan Kanarya, Hamit'i de yıllık 4 milyon euro'ya ikna etti. Ancak bu transferin önünde küçük bir pürüz var. Ay-yıldızlı oyuncunun menajeri Rıza Fazeli, işi bozmak istiyor. Nedeni ise daha çok para! Zira Hamit'in Bayern'le sözleşmesi gelecek sezon bitiyor.

Menajer Fazeli, Hamit'i alacak kulüp bonservis bedeli ödemeyeceği için daha fazla para kazanma şansı yakalayacak. İranlı menajer bu yüzden, "Fenerbahçe'de kariyerin dip yapar" diyerek 26 yaşındaki ay-yıldızlı starın aklını çelmeye çalışıyor.

Son gelen bilgiler ise Hamit'in üzerindeki etkisi büyük olan Fazeli engelinin de aşılmak üzere olduğu yönünde. Fenerbahçeli yöneticilerin, Fazeli'ye bir miktar sus payı vererek işi çözdüğü, Hamit'in Fenerli olmasına artık saatler kaldığı, milli futbolcunun bugün ya da yarın kampa katılabileceği öğrenildi. Hamit, dün Fotomaç'ta çıkan röportajında, "B. Münih beni istemezse Fenerbahçe'nin bana yaptığı teklifi kabul edebilirim" açıklamasını yapmıştı.
Sabah