Adnan Menderes Üniverstiesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Prof. Dr. Serap Açıkgöz müdürlük görevini Prof. Dr. Cengiz Özarslan'a devretti
ADÜ Rektörlük binasında bulunan Fen Bilimleri Enstitüsü"nde gerçekleşen devir teslim törenine, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ile Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cavit Bircan da katıldı.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu Enstitülerin Üniversiteler için önemini dile getirirken okulun öğrenciler için çıraklık Enstitülerin ise kalfalık yeri olduğunu söyledi.
Görevi devreden Prof. Dr. Serap Açıkgöz ise; görev yaptığı 4 yıl boyunca imkansızlıklara ve eksikliklere rağmen yakaladıkları başarıların ve kat ettikleri yolun önemini belirtti.Yeni dönemde Fen Bilimleri Enstitüsü"nün daha iyi bir yerde olacağına olan inancını belirtti.
Prof. Dr. Cengiz Özarslan yaptığı açıklamada, devraldığı bayrağı en iyi şekilde zirveye taşıyacağını karşılaşılacak olan eksiklerin ve yaşanacak imkansızlıkların giderilip her zaman bir adım ileri gitmek için çalışacaklarını vurguladı.
(GY-İK)