Fenerbahçe yazılı taahhüt getirilmesi halinde ittfak sözü verdi.Beşiktaş, Fenerbahçe yönetimine haber gönderdi. "Ulusoy'u yıkacağız, bizi destekleyin" dedi. Fener, yazılı taahhüt istedi..

Yıldırım Demirören, Haluk Ulusoy'u devirmek için düğmeye bastı. Fenerbahçe yönetimine haber gönderip "Ulusoy'u koltuktan indireceğiz. Ortak hareket edelim" dedi. Fener yönetimi, "Daha önce neredeydiniz? Yazılı taahhüt getirirseniz olur" cevabını verdi.

Yıkım ittifakı!

Siyah-Beyazlı yöneticiler, F.Bahçeli yönetici Ömer Temelli'yi arayarak, Futbol Federasyonu ve hakemler konusunda ortak hareket etme teklifinde bulundu. Sarı-Lacivertli yönetim ise "Bizim tavrımız çok önceden belli. Çizgimizde sapma yok. Eğer ortak hareket edeceksek, bunu yazılı olarak belgeleyin" yanıtı verdi.

Çok uzun bir süredir hemen hemen her platformda karşı karşıya gelen iki ezeli rakip Beşiktaş ve Fenerbahçe'den sürpriz ittifak... En son İnönü'deki derbi öncesi karşılıklı sert açıklamalarla birbirine giren iki kulüp yöneticileri, Futbol Federasyonu ve hakemler konusunda ortak hareket etme kararı aldı. Bu konudaki teklif hafta içi Beşiktaş'tan geldi.

GEÇMİŞİ BİR KENARA BIRAKALIM
Siyah-Beyazlı yöneticilerin, F.Bahçe Yöneticisi Ömer Temelli'yi telefonla arayarak "Futbol Federasyonu ve hakemler konusunda ortak hareket edelim" teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Beşiktaş yönetiminin, geçmişte yaşanan gerginliğin bir kenara bırakılmasını isteyerek "Futbolumuzu kurtarmak için birlikte olmalıyız" dediği öğrenildi.

Fener'in Yöneticisi Ömer Temelli'nin Kartal'ın sürpriz teklifini yönetim kuruluna ilettiği ve olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in "Biz tavrımızı çok önceden net bir şekilde ortaya koyduk. Bundan da asla sapmadık. Ancak daha önce de bazı anlaşmalar olmuştu. Eğer ortak hareket edeceksek yazılı olarak belgeleyin" dediği bildirildi.

ATAMALARIN HESABI SORULDU!
F.Bahçe, dün akşam hakem atamaları konusunda bildiri yayınladı. Zorluk derecesi yüksek maçlara riskli atamaların yapıldığına dikkat çekilirken şöyle denildi: "Derbiden sonra Sivas'ta da benzer hatalar yapıldı. Yardımcı hakemler sadece 2. ve 3. kez maça çıktılar. 4. hakem de asker dönüşü ilk maçındaydı. Atamaların gerekçeleri açıklanmalı."

Takvim