FB TV"de yayınlanan programda ezeli rekabete yakışmayacak ilginç yorumlar yapıldı.

Türkiye ara transferde Galatasaray'ın patlattığı transfer bombalarını konuşurken, ezeli rakip Fenerbahçe'den ortalığı sarsacak bir tepki geldi... Sarı-Lacivertli kulübün resmi yayın organı FB TV'de yayınlanan 'Yer 6' isimli programda Galatasaray'ın Jo ve Dos Santos transferleri gösterilerek, "150 milyon dolar borcu olan bir kulüp bu transferleri nasıl yapıyor? Değirmenin suyu nereden geliyor? Bunun adı günü kurtarmaktır" ifadeleri kullanıldı. Takvim'in haberine göne programda ayrıca Sarı-Kırmızılı kulübün borçları nedeniyle ilerki yıllarda FIFA nezninde büyük sıkıntılar yaşayacağı da belirtildi.

TÜRK FUTBOLUNUN ÖNÜNÜ KAPATIYORLAR

Galatasaray'ın yabancı transferleriyle kadrodaki Türk futbolcuların önünü kapadığı da vurgulanırken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın her seferinde dile getirdiği 'sınırsız yabancı' isteğine değinilmemesi dikkat çekti.

Programda geçen hafta Galatasaray'ın Gaziantepspor'u 1-0 yendiği maçın hakemi de eleştirilerek, "Sanırım gözüne kar kaçtı. Galatasaray lehine verdiği kararlarla birilerinin gözüne girmiştir" denildi. Şimdi herkes Sarı-Kırmızılı cephenin bu sözlere yanıtını bekliyor.

KAPTAN ARDA'DAN YÖNETİME ÖVGÜ

Sarı-kırmızılı takımın genç kaptanı Arda Turan, G.Saray'ın yaptığı 3 yıldız transfer için övgü dolu sözler sarfederken yönetimi de kutlamayı ihmal etmedi. Neill'ın çok tecrübeli bir futbolcu olduğunu belirten Arda, "Kendini kanıtlamış bir futbolcu. katkısı çok fazla olacaktır. Jo ile Dos Santos da Avrupa'da ses getiren transferler. İki si de çok sempatik. Uyum süreçleri çok kısa olacaktır" derken, "Yönetimi böyle yıldızları takıma kazandırdığı için teşekkür ederim" ifadesini kullandı. Öte yandan galatasaray.org, dün doğum günü olan ve 23 yaşına giren Arda için kutlama mesajı yayınladı.