Müzikholden kaçmak isteyen piyanist düşerek bacağını kırarken, müzikholün bekçisi de köpekler tarafından çeşitli yerlerinden ısırıldı.

Olay, dün gece Uludağ yolu üzerinde bulunan Fehim Keleş'in sahibi olduğu Fehim Müzikhol'de meydana geldi. İddiaya göre, gece tek başına eğlenmek için müzikhole gelen Samet Çakır, bir süre müzikholde eğlendikten sonra garsonlardan hesabı istedi. 130 lira gelen hesabı çok bulan Çakır garsonlarla tartıştıktan sonra üzerinde bulunan 80 lirayı bırakarak müzikholden ayrıldı. Kendisinden fazla para alındığını öne süren Çakır eğlendiği müzikhole ağabeyi Yılmaz Çakır (27) ve pitbull cinsi iki köpekle tekrar geldi. Garsonların kendisine müdahale etmek istemesine sinirlenen Samet Çakır yanında getirdiği köpekleri müzikhol müşterilerinin ve çalışanlarının üzerine saldı. Kaçmak isteyen bekçi Mehmet Gül (49), köpekler tarafından çeşitli yerlerinden ısırılırken, müzikhol piyanisti Alper Arda ise (31) beş metre yükseklikteki bahçe duvarından düşerek sol bacağını kırdı.

Gözaltına alınan Samet Çakır ifadesinde köpeklerin kendisine ait olmadığını öne sürerek, "Ben istemediğim halde masama konsomatris oturttular. Hesabı ödeyecek paramın olmadığını söyleyince üzerimi arayarak bütün paramı aldılar. Ben de bunu bir türlü kabullenemedim" dedi. Olay yerinden kaçan Samet Çakır'ın ağabeyi Yılmaz Çakır sabaha karşı yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA