F.Bahçe"nin Young Boys"a elenmesinin ardından Twitter"ına “3 bin nüfuslu takıma elenme yavşaklığı” yazan Fazıl Say"a, Ercan Saatçi"den ağır yanıt geldi.

F.BAHÇE, sezonun en önemli maçlarından birini, Devler Ligi ön elemesinde Young Boys"la oynadı ve kaybetti.. Ve buna en ağır eleştiriyi, maçın ertesinde ünlü virtüöz Fazıl Say yapmıştı. Onun cümleleri yanda.. Bu sözlerin cevabı ise yine sanatçı ve F.Bahçeli olan Ercan Saatçi"den geldi.. İşte Saatçi"nin cümleleri:

“DEMOKRASİ her bireyin özgürlüğünü yaşaması olduğu kadar, başkalarının özgürlüğünü engellemekten de kaçınmasıdır.. Tamam Fazıl dünya çapında virtüöz.. Ama müzik dışındaki her konuda konuşmaya başladı. Arabeskçilere yavşak demesi de garabetti ama iş F.Bahçe"ye gelince duvara tosladı.. Çünkü kendisinin 37 yılda öğrenemediği üzere F.Bahçe farklı bir cumhuriyettir.. Bu kulübü yavşak diye nitelendirmek de zavallılıktır.. F.Bahçeli geçinen Fazıl, 100. yılda bu kulübe para karşılığı senfoni yazdığını unutmuş galiba. Tuttuğu takımdan 10 binlerce dolar istediğini de.. F.Bahçe onun takımı değil, müşterisi.. Günlük terminolojisinde yavşaktan başka bir lafın olmadığını düşünüyorum. Bence Fazıl artık bu yavşaklıkları bıraksın.

FAZIL SAY NE DEMİŞTİ?

F.BAHÇELİ olduğu bilinen virtüöz Fazıl Say, Young Boys"a elenmenin ardından twitter"a ağır cümleler yazmıştı:
“BİR haftadır kendimi tutuyorum ama 37 yıldır F.Bahçeliyim. 3 bin nüfuslu İsviçre köy takımına elenme yavşaklığından utanıyorum” ifadelerini kullanınca ortalık karıştı..

VATAN