32 yıldır Çine’de faaliyet gösteren Özkayalar Kuyumculuk, altın sektörünün seçkin markalarından Favori’nin Çine Bayiliğini üstlendi.
Özkayalar Kuyumculuk’un yenilenen yeni konsepti ve Favori’nin eşsiz tasarımlarıyla bütünleşen mağaza görkemli bir törenle açıldı.
Açılış törenine, Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, AK Parti Aydın Milletvekilleri Semiha Öyüş ve Ali Gültekin Kılınç, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Favori Ege Bölge Sorumlusu Melih Urcan,AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, STK temsilcileri, daire amirleri, Favori yetkilileri ve Çineliler katıldı Açılış töreninde yaptığı konuşmada, Çine’de bir kuyum mağazası, Köyceğiz’de kuyum, gümüş ve hazır giyim mağazaları bulunduğunu belirten Erkan Özkaya “Babam Ali Özkaya ve ağabeyim Mustafa Özkaya ile birlikte gücünü birlikteliğinden, dost ve müşterilerinden alan bir aile işletmesiyiz. Bugün sektörümüzde Türkiye markası olan ve dünyaya da açılmış Favori’nin bayisi olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.
Favori Ege Bölge Müdürü Melih Urcan ise ülke genelinde 91 mağazaları bulunduğunu, yapımı devam edenlerle birlikte çok yakın zamanda 130 mağazaya ulaşacaklarını söyledi. Urcan; “Bizim ürünlerimiz ömür boyu ayar ve tamir garantilidir. Satışta müşterimize ayrıcalıklı ve konforlu bir hizmet sağlanır” diye konuştu.
AK Parti Aydın Milletvekilleri Semiha Öyüş ve Ali Gültekin Kılıç da birer konuşma yaparak, yeni iş yerine hayırlı kazançlar diledi. AK Parti Aydın Milletvekilleri adı Favori olan mağazanın Çine’nin Favırisi olacağını söylediler.
Çine Müftüsü Mehmet Aslan’ın duasının ardından açılış kurdelesi Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, AK Parti Aydın Milletvekilleri Semiha Öyüş,Ali Gültekin Kılınç, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Favori Ege Bölge Sorumlusu Melih Urcan ve Özkaya ailesinin fertleri tarafından kesildi.

02.20110619185633.jpg

01.20110619185642.jpg