Alkollü olduğu iddia edilen emekli astsubay T.U.(59), evlerinde 9 yıllık eşi olan 2 çocuk annesi karısı M.U.'yu (40), kendisinden evin faturaları için para isteyince sağ kulağının arkasından bıçakla yaraladı. Kanlar içinde kalan kadın hastaneye kaldırılırken, cani koca gözaltına alındı.

ALKOLLÜ KOCA, 9 YILLIK EŞİNİ KAFASINDAN BIÇAKLADI

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen emekli astsubay T.U.(59) evlerinde 9 yıllık eşi olan 2 çocuk annesi karısı M.U.'yu (40) sağ kulağının arkasından bıçakla yaraladı.

KANLAR İÇİNDE KALAN KADIN HASTANEYE KALDIRILIRKEN, CANİ KOCA GÖZALTINA ALINDI

Kanlar içinde kalan M.U., 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. T.U. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

ELEKTİRİK VE SU PARASINI YATIRMAK İÇİN KENDİSİNDEN PARA İSTEDİ DİYE BIÇAKLAMIŞ

Bıçaklı saldırıda yaralanan M.U., kocasının elektrik ve su parasını yatırmak için kendisinden para istediğini iddia ederek bıçakla saldırdığını söyledi. M.U ise öfkelendiğini ancak karısını öldürmek amacıyla bıçaklamadığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

karisini-kafasindan-bicakladi-2-9874984_o.jpg