Yeni sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle giren Galatasaray'da, Teknik Direktör Fatih Terim'in göreve gelmesinden sonra yaşanan büyük değişim, hemen hemen her alanda kendisini gösteriyor.
 
Kadroda revizyona giden ve adeta silbaştan bir takım ortaya çıkaran Cim-Bom'da, Fatih Terim ustalık döneminde başarısızlık olasılığını en aza indirmek için büyük bir ciddiyet ve profesyonellikle çalışmalarını sürdürüyor. Bunun son örneği, yayıncı kuruluş Lig TV'ye yapılan başvuru ile ortaya çıktı.
 
Terim, sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşerek, yayıncı kuruluştan izin alınmasını ve maçlarda kulübün bir kemarasının da çekim yapmasını istedi.
 
Yayıncı kuruluşun bu isteği olumlu karşıladığı ve Galatasaray Kulübü'ne ait bir kameranın maçlarda özel çekim yapacağı öğrenildi. Her şeyi görebilecek Fatih Terim'in bu uygulamayı çok önemsediği bildirildi.
 
Lig TV'nin normal çekimlerinde sadece topun oynandığı alana odaklanması nedeniyle bu görüntüleri yeterli bulmayan sarı-kırmızılı teknik adam, topsuz alanlarda olup, biten her şeyi, kulüp kamerasından takip edecek. Sarı-kırmızılı teknik patron, bütün sahayı çekecek olan kameranın toplayacağı görüntüler sayesinde doğruları ve yanlışları tek tek görebilecek. Tecrübeli çalıştırıcı, maçlardan sonra görüntüleri izleyerek, detaylı teknik analiz yapacak