Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Fatih Tekke'nin İstanbul dışına gitmesi halinde Konyaspor'da oynayabileceğini söylediğini belirterek, “Bizden 10 Ocak'a kadar süre istedi” dedi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Serik İlçesi Belek Beldesi'nde sürdüren Spor Toto Süper Lig takımlarından Konyaspor'un Başkanı Bahattin Karapınar, kampı ziyaret etti. İkinci yarı en az 6 futbolcu transfer edeceklerini söyleyen Karapınar, “Fatih Tekke ile daha önce görüştük. İstanbul dışına gitmesi halinde Konyaspor'da oynayabileceğini söyledi. Bizden 10 Ocak tarihine kadar süre istedi” dedi. Ligin ilk yarısını istedikleri yerde bitiremediklerini aktaran Başkan Karapınar, şöyle dedi:

“Yeni bir takımdık. Bazı eksiklerimiz vardı. Devre arası bizim için iyi olacak. Ekonomik sıkıntılarımızı aşmak istiyoruz. Konya şehri bize bu konuda destek verecek. Takıma katkı sağlayamayan birçok oyuncuyu gönderdik. Yeni transferlerimiz, takıma direkt katkı sağlayacak isimler olacak.”

Devre arasında Ankaragücü'nden Barbaros, Polonya Birinci Lig takımlarından lig lideri Master Krafo takımından kaleci Povelek, İngiltere liginden Nijeryalı santrfor Jomutokoy ile anlaşma yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Karapınar, kalecinin bugün kampa dahil olduğunu, diğer yabancı oyuncunun ise 2 gün içerisinde Antalya'ya geleceğini aktardı. Konyaspor, bu transferlerin dışında ayrıca 3 yabancı futbolcu daha kadrosuna dahil edecek.
Takımın yeni transferi Barbaros, ilk idmanına ise dün akşam çıktı. Barbaros, ikinci yarıda Konyaspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını belirtti.