Asası’nda bile AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in fotoğrafı bulunan Ali Demircan, Türkiye’nin “Bu fotoğrafı sembol olsun diye asama taktım. Ben nasıl asasız yürüyemezsem Türkiye’nin de gelişmesi için tek dayanağı bana göre AK Parti’dir” diye konuştu.
70 yaşındaki hayranı Ali Demircan’ın köyüne ziyaret edip yaşlı şahısla hatıra fotoğrafı çektiren AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti’ye gönül veren herkese teşekkür etti. Bugün 10 yaşına giren AK Parti’nin halkın sevgisi ile bu günlere kavuştuğunu belirten Erdem, bu sevgiye layık olmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. 
10 yıl önce kurulan AK Parti’nin ülkenin kaderinin değiştiğini savunan Ali Demircan, “AK Parti’yi o zamanın İl Başkanı ve şimdi milletvekilimiz olan Mehmet Erdem ile tanıdım. Eskiden milletvekillerinin yanına yaklaşmak güç olurdu. Telefonla görüşmekse neredeyse imkansızdı. Bu olay sadece zenginlere mahsustu. AK Parti ile devir değişti. Şimdi isteyen herkes milletvekiline hem de cep telefonundan ulaşıyor. Mütevazı kişiliğinden dolayı Milletvekili Mehmet Erdem’e hayranım. Asamda bile onun fotoğrafını taşıyorum” diye konuştu.