Yazıcı, şunları söyledi: “Benim başıma gelen sahte mail olayı ile kaset olaylarının birbirine benzetilmesi canımı sıkıyor. Benimle ilgili olarak ne hükümet, ne bakanlar devreye girip kimseyi harekete geçirdi. Ben birey olarak hukukumu aradım. Kılıçdaroğlu sanıyor ki büyük bir balık yakaladı. Halbuki oltayı attı, balık sandı ama yosun çekti.
 
Falsolu kaset oy artırmaz
 
Ben kaset olayının MHP’nin oyunu artıracağını sanmıyorum. Yönetici durumunda olan kişilerin falsoları, halk tarafından iyi algılanacaktır. Deniz Baykal kaseti ile bu kasetleri çekenler birbiriyle ilişkili olabilir. Çünkü hedef aynı. Aynı elden çıkmış olabilir. Ben evimde herhangi bir böcek taraması yaptırmadım. Kaygıya ve endişeye kapılacak bir durum da yok. Hesap veremeyeceğim bir alan da yok.”
 
Hopa sözleri siyasi zafiyet
 
HOPA’daki olaylar nedeniyle Artvin Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı’nın görevden alınmasını da değerlendiren Yazıcı, “İdare, hukukunun öngördüğü ve yöneticiye verdiği yetkiyi kullandı, açığa alındılar” dedi. Kılıçdaroğlu’nun mitinglerinde “Size Hopa’dan selam getirdim” dediğini belirten Yazıcı, “Sadece emniyet zafiyeti değil, bu olayı değerlendirmede de önemli ölçüde siyasi zafiyet var” diye konuştu.
 
hürriyet