Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi yönetimi, araç sahipleri ve şoförleri başlatılan kampanya ile bir günlük hasılatlarını ve yevmiyelerini Söke Fakülte binası inşaatı yapımına bağışladı.

Kampanyaya Sökelilerin desteği de gecikmedi. Kampanyaya destek olmak isteyen Kaymakam Mehmet Demirezer, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Levent Tuna, Söke Ticaret Odası yönetimi ve meclis üyeleri, Esnaf Odaları yöneticileri ücretli olarak kent içinde dolmuşla seyahat ettiler.

Temeli Haziran ayında atılan ve kaba inşaatının bir ay içinde bitirilmesi beklenen Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)"ne bağlı Söke Fakülte binası inşaatı Sökelilerin katkıları ile yapılıyor. Söke"nin Yenikent Mahallesinde 25 dönümlük arazide yapımı devam eden fakülte binası inşaatın aralarında Söke Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, SÖGİAD, Söke Belediyesi"nin maddi destekleri ile başlamış, Sökelilerin her geçen gün büyüyen destekleri ile devam ediyor.

Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi"nin kampanyasına minibüse binerek katkı sağlayan protokol üyeleri fakülte binasını da gezerek incelerken; gelinen nokta herkesi mutlu etti. Söke"nin fakülte konusundaki arzusunu ve istekliliğini her platformda ortaya koyduğunu söyleyen Kaymakam Mehmet Demirezer; “Söke bu konuda örnek bir kampanya içersinde. Kaba inşaatı önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan fakültenin 2010-2011 eğitim öğretim yılına yetişeceğine inanıyoruz. Önümüzdeki sene burada öğrencilerin cıvıl cıvıl seslerini duyacağız” dedi.

Söke Şehir İçi Minibüs Kooperatifi Başkanı Mustafa Özkaya, Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi olarak Söke Fakülte Binası yapımı için 30 Bin TL taahhütte bulunduklarını daha önce bu paranın 25 Bin TL"sini verdiklerini, taahhütlerinden geriye kalan 5 Bin TL"yi de düzenlenen kampanya ile fazlasıyla Fakülte binasına takdim edeceklerine inandıklarını söyledi. Mustafa Özkaya kampanyalarının örnek olmasını ve Söke"de herkesin Fakülte binasına destek olmalarını arzu ettiklerini söyledi.