Kavşakta duramayan bir kamyon yol kenarında bulunan elektrik direğini çarptı. Yüksek gerilim hattının geçtiği elektrik direği insanların arasına devrildi. Kazada can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Olaydan sonra kamyonu ile birlikte kaçan sürücü polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Olay akşam saatlerinde Denizli-Aydın karayolu Nazilli şehir merkezindeki Dörtyol Kavşağı"nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mustafa Güneş yönetimindeki 09 TD 444 plakalı kamyon aşırı hız nedeniyle virajı alamayınca kavşakta bulunan akaryakıt istasyonun girişinde bulunan yüksek gerilim hattını taşıyan beton direğe çarptı. Kazada yüksek gerilim hattı direği büyük bir gürültü ile aracın çarptığı yerden kırılarak devrildi. Bölgenin yoğun oluğu bir vakitte meydana gelen kazada devrilen beton direğin can kaybına yol açmaması herkesi sevindirdi.
Kazadan sonra hasar gören aracı ile birlikte olay yerinden kaçan sürücü Mustafa Güneş polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kaza ile ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.