Kulüp binasındaki imza töreninde konuşan Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Fenerbahçe'nin altyapısından yetiştikten sonra Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Konyaspor'da forma giyen Fahri Tatan'ın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu, Denizlispor'da başarılı bir dönem geçireceğine inandığını söyledi.

Denizlispor'un futbola dönüş yeri olduğunu belirten İpek, şöyle dedi: “Beşiktaşlı Yusuf Şimşek, Denizlispor'a ikince defa gelişinde futbolu bırakmak üzereydi. Ancak gösterdiği performansla 34 yaşında Beşiktaş'ın en önemli futbolcularından biri haline geldi. Fenerbahçe altyapısından yetişen Fahri'de de bu yetenek var. İnşallah Fahri ile de aynı ivmeyi yakalarız. Her insanın hayatında düşüşler olabilir. Fahri, Denizlispor ile yeniden yükselişe geçecek. Futbolu, karakteri belli bir futbolcu. Başarılı olacağına inandığımız için 3 yıllık sözleşme imzaladık. Türkiye'nin yıldız futbolcularından birini transfer ettik.”

Denizlispor'a uzun yıllar hizmet etmek istediğini kaydeden 26 yaşındaki tecrübeli futbolcu da şunları söyledi: “Biraz form düşüklüğü yaşadım. Hakkımda çok değişik yorumlar yapıldı. Bu beni çok üzdü. Denizlispor'da futbola yeniden başlıyor gibiyim. İçimde inanılmaz bir hırs var. Biraz antrenman eksiğim var. 20 günlük dönemde en iyi şekilde çalışıp Fahri'yi herkese göstereceğim. Transfer döneminde yaşadığım olumsuzluklar beni çok hırslandırdı. Denizlispor'da başarılı olacağıma söz veriyorum.”